Η Νίκι Μινάζ διέγραψε το Twitter της!

17.04.2012
Χάλια τα νεύρα της 29χρονης ράπερ η οποία μετά από τις άσχημες δηλώσεις για τον μπαμπά της, προκάλεσε πανικό στο twitter.

Πρόκειται για την 29χρονη ράπερ έχει γίνει μονοπώλιο το τελευταίο διάστημα όχι μόνο για το δίσκο της «Pink Friday: Roman Reloaded» αλλά και για τις εκκεντρικές εμφανίσεις σε βίντεο κλιπ και κόκκινα –κίτρινα-πράσινα-μπλε χαλιά βραβείων και διοργανώσεων. Η Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) σόκαρε τους πάντες μετά τη συνέντευξη της στην τηλεοπτική εκπομπή του ABC, Nightline όπου οι δηλώσεις για το μπαμπά της, Ομάρ δεν ήταν και πολύ ευχάριστες τον οποίο παρουσίασε ως τέρας.

Είπε πως είναι εξαρτημένος από τα ναρκωτικά, αλκοολικός και ήθελε να τον σκοτώσει επειδή συμπεριφερόταν πολύ βίαια στη μητέρα της προκαλώντας ανησυχίες σε όλους πως θα κάποια μέρα θα έφτανε σε σημείο να τη δολοφονήσει. Εκείνος όταν άκουσε όλα αυτά δήλωσε πως δεν ήξερε πως αισθανόταν η κόρη του γι αυτόν και πως την αγαπάει πάρα πολύ με κάποιες πηγές από την οικογένεια να τον υπερασπίζονται λέγοντας πως η Μινάζ υπερβάλει. Αλλά μάλλον δεν έπεισαν και πολλούς.

Η ένταση συνεχίζεται και η τραγουδίστρια έσβησε τον λογαριασμό της στο twitter μετά από μία διαμάχη με κάποιον φαν που διέρρευσε στο site NickiDaily, τραγούδια από τον τελευταίο της δίσκο. «Και να γιατί ξεπληρώνω τους barbz με σκόνη τώρα! Διαγράφω το twitter μου- don't cry for me argentina.»

Όμως την Κυριακή ενεργοποίησε ξανά τον λογαριασμό της ενημερώνοντας το ξανασκέφτηκε καλύτερα και δεν θα μείνει εκτός twitter, δε θ' ασχολείται με τέτοιου είδους ενοχλητικούς και κακούς followers και πως από δω και πέρα θ’ αποκαλεί τους φανς της “barbz”. Όσο για το NickiDaily δεν υπάρχει πια και το λινκ της ιστοσελίδας δεν οδηγεί πουθενά.

Κ.Π