Εγκυκλοπαίδεια Χάρι Πότερ και νέο βιβλίο για τη Ρόουλινγκ

20.04.2012
«Εδώ και πολύ καιρό έχω υποσχεθεί μια εγκυκλοπαίδεια για τον κόσμο του Χάρι κι έχω ξεκινήσει δουλειά σ' αυτό τώρα - ένα μέρος της σχηματίζει το καινούργιο περιεχόμενο στο Pottermore», γράφει η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ στη σελίδα τους στο ίντερνετ.

«Εδώ και πολύ καιρό έχω υποσχεθεί μια εγκυκλοπαίδεια για τον κόσμο του Χάρι κι έχω ξεκινήσει δουλειά σ' αυτό τώρα - ένα μέρος της σχηματίζει το καινούργιο περιεχόμενο στο Pottermore», γράφει η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ στη νέα της σελίδα στο ίντερνετ, αναφερόμενη στην εγκυκλοπαίδεια για τον Χάρι Πότερ που ετοιμάζει.

«Θα είναι μάλλον μια χρονοβόρα δουλειά, αλλά όταν τελειώσει, θα δωρίσω όλα τα συγγραφικά δικαιώματα σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες».

Να θυμίσουμε ότι στις 27 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο βιβλίο της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ για ενηλίκους, με τίτλο «The Casual Vacancy».

H διάσημη συγγραφέας του Χάρι Πότερ είχε ανακοινώσει πρόσφατα πως το νέο της βιβλίο θα είναι εντελώς διαφορετικό από όσα έχει γράψει μέχρι σήμερα. «Η ελευθερία του να εξερευνώ νέα πεδία είναι ένα δώρο που μου έδωσε η επιτυχία του Χάρι Πότερ», δήλωσε η ίδια.