Η γυμνή Μαντόνα πουλάει ακόμα!

15.05.2012
Μία κλασσική φωτογραφία της 50χρονης πλέον τραγουδίστριας πουλήθηκε στη New York Gallery πιο πολλές λίρες απ ότι φαντάζεσαι...

Όταν η Μαντόνα (Madonna) ζούσε τη χρυσή εποχή της , είχε κάνει τα 90’s σέξι και την ποπ ν’ αναστενάζει στα πατώματα, οι φωτογράφοι την κυνηγούσαν για να τη «shootάρουν» με τις μηχανές τους ενώ ο Στίβεν Μέισελ (Steven Meisel) έφτιαξε το 1992 ολόκληρο βιβλίο με τις πιο τολμηρές εικόνες που είχε δει η μουσική και ο κόσμος γενικά τότε, το περιβότητο "Sex".

Δύο χρόνια πριν , την περίοδο που η 30χρονη τότε Μαντόνα έκανε την περιοδεία της Blond Ambition tour, ο Μέισελ την έβγαλε μια απρόμαυρη φωτογραφία που έμεινε κλασσική, μ’ εκείνη κατάξανθη να ποζάρει γυμνή ξαπλωμένη στο κρεβάτι, μ ένα τσιγάρο στα χείλη και μ’ ένα άσπρο σεντόνι να καλύπτει ελάχιστα σημεία του σώματος της. Δεν ήταν απλά μία τολμηρή πόζα αλλά ολόκληρο το attitude της που έβγαζε και σ' έκανε να κολλάς πάνω της.

Τότε ήταν που δήλωσε πως « Το ξέρω πως δεν είμαι η καλύτερη τραγουδίστρια ούτε η καλυτερη χορεύτρια. Μπορώ όμως να πατάω τα κουμπιά τον ανθρώπων και να είμαι όσο προκλητική θέλω. Ο στόχος της περιοδείας είναι να σπάσω άχρηστα ταμπού», την είχαν όλοι είδωλο της σεξουαλικής απαλευθέρωσης και γέμιζε στάδια γαι την πλάκα της.

Τώρα το 2012, η συγκεκριμένη, καθηλωτική φωτογραφία που είχε αγοραστεί εκείνη την εποχή από έναν ανώνυμη συλλέκτη, πουλήθηκε στη New York Gallery στο ποσό των 15.000 λιρών αποδεικνύοντας ότι η 50χρονη πλέον τραγουδίστρια και μεγάλη μορφή της μουσικής πουλάει ακόμα (τι κι αν ο δίσκος της επιστροφής της ήταν απογοητευτικός ).

Κ.Π