To λεσβιακό φιλί της Γκάγκα που αναστάτωσε την αμερικάνικη τηλεόραση!

21.05.2012
Η 26χρονη τραγουδίστρια προκάλεσε γι' άλλη μια φορά...

Δεν είναι αυτό που νομίζεις. Χθες οι τηλεθεατές της αμερικάνικης τηλεόρασης κι όσοι έχουν καλωδιακές, έπεσαν σε δίλημμα και κάποιοι άλλαζαν συνέχεια κανάλια αφού στο ABC είχε τα βραβεία Billboard και στο Fox το τελευταίο περιβόητο επεισόδιο των Simpsons γι αυτή τη σεζόν.

Και για το δεύτερο αν θυμάσαι απ όσα είχαμε πει εδώ κι εκεί η μεγάλη guest ήταν η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga )που εισέβαλε στο Springfield με το τρένο Gaga express για να χαλάσει την όποια ηρεμία των κατοίκων και ειδικά της οικογένειας του Homer και της γυναίκας του Μάρτζι (Margie). Όταν προβληθεί το επεισόδιο ο μπαμπάς μου μάλλον θα κάνει 80 ανάποδες κωλοτούμπες από τη χαρά του είχε πει η 26χρονη τραγουδίστρια για τη συμμετοχή της στη σειρά που σύμφωνα με τα λεγόμενα της είναι το πιο κουλ πράγμα που έχει κάνει ποτέ. Και μιλάμε για τη Γκάγκα οπότε καταλαβαίνεις πως ένιωθε για τα λέει αυτά.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο το οποίο δεν έχει ανέβει ακόμα στο ίντερνετ, υπάρχει μία σκηνή όπου η Γκάγκα είναι στην κουζίνα με τη Μάρτζι και μετά από μία συζήτηση με διάφορες εξομολογήσεις μυστικών και σημαντικών θεμάτων, φιλιούνται στο στόμα. Όπως καταλαβαίνεις έχει γίνει θέμα γενικά και ειδικά για όσους δεν έχουν δει το επεισόδιο φτιάχνουν διάφορα σενάρια. Αυτό κι αν είναι Bad Romance..

Κ.Π