Mεγάλο πάρτυ πριν τη συναυλία των Lynyrd Skynyrd

21.05.2012
Την Παρασκευή 25 Μαίου λίγες ημέρες πριν την συναυλία των Lynyrd Skynyrd στις 18 Ιουνίου στο γήπεδο Baseball , τo Greek Fan Club τους και το SouthernRock.gr διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτυ!

Επιτέλους θα τους δούμε live και στην Αθήνα! Τους Lynyrd Skynyrd, το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές συγκρότημα του south rock. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 18 Ioυνίου, στο Γήπεδο Baseball Ελληνικού.

Την Παρασκευή 25 Μαίου λίγες ημέρες πριν την συναυλία των Lynyrd Skynyrd, τo greek Fan Club τους και το SouthernRock.gr διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτυ, αφιερωμένο στους θρυλικούς Lynyrd Skynyrd! Live η tribute Band των "Νostos" και after live DJ party με τον Σάββα Συνοδινό σε ένα από τα “νότια” μπαρ της πόλης, στο Bourbon Bar.

Πέντε πράγματα που δεν γνωρίζετε ότι… γνωρίζετε για τους Lynyrd Skynyrd:

  • Αποτελούν το κορυφαίο όνομα του southern rock, του αυθεντικού Αμερικάνικου Νότου, του ροκ που είναι καπνισμένο με στριφτά τσιγάρα και εμποτισμένο με άφθονο μπέρμπον.
  • Μπορεί να είναι μόνο δύο πια τα αυθεντικά μέλη του γκρουπ, αλλά όλοι οι άλλοι μουσικοί που συμμετέχουν στη μπάντα, σπουδαίοι και διαλεχτοί δεξιοτέχνες, είναι επιλεγμένοι αυστηρά από τους ίδιους τους Lynyrd Skynyrd.
  • Το «That Smell», το γνωστό «Ooooh that smell, Can't you smell that smell», είναι δικό τους!
  • Οι Lynyrd Skynyrd είναι που λένε και το «Sweet Home Alabama»! Αλλά και τα «Free Βird» (φυσικά) και «What's Your Name». Αληθινή μηχανή παραγωγής επιτυχημένων singles!

Lynyrd Skynyrd full band:

Gary Rossington- Guitar

Johnny Van Zant- Vocals

Rickey Medlocke- Guitar

Mark "Sparky" Matejka- Guitar

Michael Cartellone- Drums R

obert Kearns - Bass

Peter “Keys” Pisarczyk - Keyboards

Honkettes: Dale Krantz Rossington- Backing Vocals

Carol Chase- Backing Vocals

Info

Που: Bourbon Bar, Δασκαρόλη 67, Γλυφάδα

Πότε: Παρασκευή 25 Μαίου

Είσοδος ελεύθερη