Χάλια τα νεύρα του Κρις Μπράουν(πάλι)...

22.05.2012
Γι' άλλη μια φορά ο 23χρονος τραγουδιστής δεν κατάφερε να κρατήσει τα νεύρα του και παραλίγο να μπλέξει σε καινούριο καυγά με αγνώστους στο Λας Βέγκας.

Δυστυχώς είναι γνωστό πως δε μπορεί να κρύψει την οξυθυμία του και να συγκρατήσει τα νεύρα του κάτι που είχε δείξει με τον χειρότερο τρόπο μετά από τον ξυλοδαρμό της Ριάνα (Rihanna) ανήμερα των Grammy του 2009. Ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) μπορεί να είναι ο πιο περιζήτητος rnb τραγουδιστής αυτή τη στιγμή και να μαζεύει βραβεία από παντού αλλά στην προσωπική του ζωή έχει τσακωθεί με την ψυχραιμία και βγαίνουν συχνά στη δημοσιότητα διάφορα όχι και τόσο ωραία περιστατικά.

Μετά τα βραβεία Billboard στο Λας Βέγκας απ όπου έφυγε νικητής της κατηγορίας Top rnb artist κι έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη σκηνή με το Turn up the music, βγήκε να το γιορτάσει στο κλαμπ Haze at Aria. Εκεί εντόπισε μία παρέα κοριτσιών που του άρεσαν, παρήγγειλε γι αυτές πολλά μπουκάλια σαμπάνιας και μόλις κατάλαβε πως τις φλερτάρουν κάποιοι άλλοι δεν μπόρεσε να μείνει και πολύ ήρεμος.

"Ο Μπράουν είναι φανερά αναστατωμένος όταν οι κοπέλες πήγαν στο διπλανό τραπέζι με κάποιους άλλους άντρες. Εκείνος στεκόταν και φαινόταν σαν να ήθελε να ξεκινήσει κάποιο καυγά, πλησίασε έναν απ αυτούς σε πολύ κοντινή απόσταση και του φώναζε « Τα κορίτσια είναι μαζί σου ή μαζί μου;». Ο άλλος έμεινε έκπληκτος, τα πράγματα άρχισαν να γίνονται χειρότερα και η ασφάλεια του μαγαζιού τον σταμάτησε και τον έβγαλαν έξω από το μαγαζί" είπε κάποιος αυτόπτης μάρτυρας στη New York Post.

Όλα αυτά τα επιβεβαίωσε και υπάλληλος του μαγαζιού αλλά ο εκπρόσωπος του 23χρονου τραγουδιστή τα διαψεύδει όλα και μάλλον θα πρέπει να γίνει μία πριβέ προβολή της ταινίας «Ασκήσεις Ηρεμίας»(Anger Management) στον Μπράουν.

K.Π