Οι παράλογες απαιτήσεις του Αξλ Ρόουζ!

22.05.2012
Ο 50χρονος frontman των Guns n Roses ζήτησε να του τετραγωνίσουν τον κύκλο... στην κυριολεξία.

Αν κάτσουμε και σκεφτούμε τις απαιτήσεις των σταρ στις περιοδείες τους τότε δεν θα μπορούσαμε να διαλέξουμε ποιο απ όλα είναι το πιο παράλογο και αν τα λένε για πλάκα ή όντως σοβαρολογούν. Μέσα σ’ αυτά είναι όταν οι Rolling Stones είχαν ζητήσει κάποια στιγμή μία τουαλέτα με ρόδες, ο Μέριλιν Μάνσον (Marilyn Manson) μία καραφλή ιερόδουλη χωρίς δόντια και ζαχαρωτά Haribo, ο Τζέιμς Μπράουν δύο κορίτσια κάτω των 21 και ένα γυναικείο πιστολάκι και η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) ένα ταχύπλοο με δερμάτινα καθίσματα, ψυγείο για σαμπάνιες και ένα ζευγάρι ακουστικών από διαμάντια 3.000 λιρών για να μην ακούει το θόρυβο της μηχανής.

Ο Αξλ Ρόουζ (Axl Rose) βάζει νέα προσθήκη στη λίστα των παρανοϊκών πραγμάτων που πρέπει να βρουν οι "υπηρέτες" της παραγωγής των συναυλιών. Σ' έναν σταθμό της περιοδείας με τους Guns n Roses, ζήτησε να υπάρχει στα παρασκήνια εκτός από τα κλασσικά rock n roll πακέτα με κρασιά, μπύρες και (κοκκινα και λευκά) τριαντάφυλλα, ένας δερμάτινος καναπές κι ένα… τετράγωνο πεπόνι.

Όχι το τελευταίο δεν ήταν αστείο. Σοβαρολογούσε και μάλιστα ζήτησε να του το βρουν οπωσδήποτε γιατί του είναι απαραίτητο κάνοντας τη ζωή των διοργανωτών δύσκολη.

Κι επειδή ελάχιστες ώρες είναι νηφάλιος, πόσταρε στο twitter μία φωτογραφία του με μία τεράστια μελανιά την οποία απέκτησε σ ένα πάρτυ στη Ρωσία όπου μέθυσε χωρίς αύριο.

Κ.Π