Αμετακίνητη από την κορυφή η Κάρι Αντεργουντ

22.05.2012
Το ‘Blown Away’ παραμένει στο No.1 Των Country & All-Genre Sales των Billboard Charts για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα

Η Κάρι Αντεργουντ (Carrie Underwood) είναι η πρώτη καλλιτέχνης της Country από το 2010 που το album της καρφώθηκε στο #1 και βρίσκεται σταθερά για 2 εβδομάδες στην κορυφή.

Το τέταρτο album της, Blown Away, παραμένει στο #1 των Country & All Genre Sales των Billboard Charts για δεύτερη εβδομάδα. Αυτό σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ένας καλλιτέχνης της country πραγματοποιεί νέα είσοδο κατευθείαν στο #1 και βρίσκεται εκεί για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.

Το Blown Away επίσης κρατάει την #1 θέση στο Top 100 Country albums sales charts του Καναδά, για δεύτερη εβδομάδα. Το Blown Away είναι επίσης το top selling digital album στον Καναδά και αυτή την εβδομάδα.

Από τότε που κυκλοφόρησε το Blown Away πραγματοποίησε ιστορία καθώς καρφώθηκε στο #1 του Billboard Top Country Albums Chart κάνοντάς την έτσι μόλις την δεύτερη country καλλιτέχνη στην ιστορία του chart που έχει το κάθε album της κατευθείαν στην κορυφή. Το Blown Away βρέθηκε κατευθείαν στο #1 του γενικού Billboard 200 chart κάνοντάς την έτσι την μόλις δεύτερη καλλιτέχνη στην ιστορία που έχει τρία συνεχόμενα albums κατευθείαν στο #1. Το Blown Away έγινε το best-selling digital album debut της country από το 2010.

Από την περίοδο που κυκλοφόρησε το Some Hearts το 2005, η Αντεργουντ έχει πουλήσει πάνω από 14 εκατομμύρια albums με τα Some Hearts, Carnival Ride του 2007 και Play On του 2009 κάνοντάς την έτσι το American Idol με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Αμερική. Έχει στο ενεργητικό της 14 No.1 singles (έξι από τα οποία έχει γράψει η ίδια) και είναι η πρώτη country καλλιτέχνης στην ιστορία και η μοναδική νικήτρια του American Idol που έχει 10 No.1 singles από τα δύο πρώτα της albums. Η Αντεργουντ είναι η καλλιτέχνης με τις περισσότερες υποψηφιότητες στα CMT Music Awards, έχοντας πέντε.

Έχει κερδίσει 5 βραβεία Grammy, 2 Academy of Country Music Entertainer of the Year, 3 Country Music Association και ACM Female Vocalist και περήφανο μέλος του Grand Ole Opry.