Ο Τζάστιν Μπίμπερ τα πήρε κρανίο (αλήθεια όμως)!

28.05.2012
Ο 18χρονος τραγουδιστής καταζητείται μετά από επίθεση σε παπαράτσι έξω από γνωστό εμπορικό κέντρο.

Δεν είναι τελικά μόνο ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) που δε μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του. Ο κατά τ’ άλλα babyface Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) αγρίεψε χθες όταν ένας παπαράτσι προσπάθησε να φωτογραφήσει εκείνος και την κοπέλα του Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez), τη στιγμή που έβγαιναν από τον κινηματογράφο στο εμπορικό κέντρο Commons at Calabasas στο Λος Άντζελες κι επιτέθηκε στον φωτογράφο.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον ίντερνετ δείχνουν τον οργισμένο 18χρονο τραγουδιστή να μαζεύει το ένα του παπούτσι και το καπέλο του μετά την επίθεση και την Γκόμεζ να προσπαθεί να τον ηρεμήσει για να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

Ο παπαράτσι ο οποίος κάλεσε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις μετά από πόνους στο στήθος, ισχυρίζεται στην κατάθεση του ότι ο Μπίμπερ τον χτύπησε κι επειδή το ζευγάρι έφυγε πριν έρθει η αστυνομία, η αστυνομία αναζητεί τον Τζάστιν για ομολογία κάτω από την ανακριτική λάμπα.

Σύμφωνα με τον σερίφη Ρομπερτ Γουάιαρντ (Lt. Robert Wiard), το περιστατικό θεωρείται πλημμέλημα και θα πρέπει ν’ ακουστεί και η άποψη του Μπίμπερ προκειμένου να υπάρχει μία ξεκάθαρη εικόνα για το γεγονός. Μέχρι τώρα δεν έχουν δηλώσει τίποτα από τη μεριά του ποπάδικου σταρ που δε νομίζουμε ν ανησυχεί κι ιδιαίτερα για το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης «διαμάχης».

Κ.Π