Mamma mia: Οι πιο σέξι μαμάδες στη μουσική!

29.05.2012
Με αφορμή την επιστροφή της Μπιγιονσέ (Beyonce) στη σκηνή τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της Blue Ivy Carter (Μπλου Άιβι Κάρτερ), μαζέψαμε κάποιες μαμάδες που μας υπενθυμίζουν κάθε μέρα ότι είναι ακόμα πιο σέξι ύστερα από τον ερχομό των διαδόχων στην οικογενειακή φωτογραφία.

Με αφορμή την επιστροφή της Μπιγιονσέ (Beyonce) στη σκηνή τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της Blue Ivy Carter (Μπλου Άιβι Κάρτερ), μαζέψαμε κάποιες μαμάδες που μας υπενθυμίζουν κάθε μέρα ότι είναι ακόμα πιο σέξι ύστερα από τον ερχομό των διαδόχων στην οικογενειακή φωτογραφία. Πολλές γυναίκες δεν θα θέλανε να είναι κόρες τους γιατί θεωρούν ότι θα πήγαιναν συχνά στο ντιβάνι του ψυχολόγου και αρκετοί άντρες θα πάθαιναν οιδιπόδειο.

Ναι είναι γνωστές με τον όρο M.I.L.F -τα αρχικά δε θες να τα μεταφράσεις στη δική σου μαμά - μπορούν να κάνουν τολμηρές φωτογραφήσεις, προκλητικά βίντεο κλιπ, να παίζουν με μεγάλη επιτυχία το σοουμπίστικο παιχνίδι και να πρωταγωνιστούν σε αντρικές φαντασιώσεις. Αλλά όταν γυρνάνε σπίτι σκοντάφτουν πάνω σε lego, barbie και πιπίλες χωρίς να χάνουν τίποτα από την εικόνα που βγάζουν προς τα έξω. Ίσα ίσα τους προσθέτει μόνο θετικά. Ξεκινάμε.


Όνομα: ΓΚΟΥΕΝ ΣΤΕΦΑΝΙ
Παιδιά: Δυο γιοι – Κινγκστον (Kingston) και Ζούμα (Zuma)
Hollaback mom. Στα 90’s η Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani) έμπαινε σε πολλά δωμάτια μαζί με τους υπόλοιπους No Doubt όταν το συγκρότημα ακουγόταν παντού, φώναζες δυνατά τα ρεφρέν τους και το Don’t Speak ήταν το νούμερο ένα ροκ καψουροτράγουδο. Μετά από πέντε δίσκους, διαλύθηκαν, εκείνη συνέχισε σόλο και είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις των καλλιτεχνών που δεν έχει πει ποτέ κακό τραγούδι. Fashion icon, στιχουργός, μουσικός, σχεδιάστρια μόδας όταν αναφέρεσαι στο στυλ της λες απλά τα όνομα της γιατί έχει δημιουργήσει ένα εντελώς δικό της σύμπαν που συνδυάσει την oldschool street και ροκ κουλτούρα, δεν προσπάθησε ποτέ να προσποιηθεί κάτι που δεν της ταιριάζει. Συνομήλικη της Λόπεζ, απέκτησε τους Kingston και Zuma με τον τραγουδιστή των Bush Γκάβιν Ροσντειλ (Gavin Rosdale) ο οποίος είχε παραδεχτεί πως είχε γκέι σχέση στα 17 του και το τελευταίο διάστημα ο γάμος τους περνάει μεγάλη κρίση. Αν δεις τους φάνκι γιους της καταλαβαίνεις κατευθείαν πως θα είναι δικοί της και θες να φτιάξεις τους baby No doubt μ εκείνους για frontman και του σίγουρο είναι πως όταν μεγαλώσουν θα αναστατώσουν πολλά κορίτσια. Σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι, το παλιό της συγκρότημα ενώθηκε ξανά, είναι πλέον όλοι γονείς, ηχογράφησαν τον καινούριο δίσκο και θα βγει στα ράφια τον Σεπτέμβριο.


ΌΝΟΜΑ:TZEΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ
ΠΑΙΔΙΑ: Τα δίδυμα Μαξ (Max) και Εμ (Emme)
Mamma from the block. Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα μαμάς η οποία λίγο καιρό αφότου ήρθαν τα δίδυμα της στον κόσμο, άρχισε να εμφανίζεται σιγά σιγά και πάλι πίσω από τα μικρόφωνα και να παίρνει τα πάνω της. Φωτογραφήθηκε μαζί τους για τη Gucci από τους Mert and Marcus λέγοντας πως ήταν για εκείνη πολύ ιδιαίτερη εμπειρία να δουλεύει με τα παιδιά της και πως η σχέση τους με τη μόδα είναι τελείως διαφορετική: ο Μαξ τρέχει γυμνός στο σπίτι και τον κυνηγάει για να τον ντύσει ενώ η Έμ διαλέγει μόνη της τα ρούχα της και κοιμάται με το φόρεμα της πριγκίπισσας. Η 42χρονη τραγουδίστρια/ ηθοποιός/ περφόρμερ δεν είχε περάσει πολύ καλά στην εγκυμοσύνη της και για ένα διάστημα ήταν σε κατάθλιψη αλλά όταν γέννησε άλλαξε εντελώς ψυχολογία. Πέρσι χώρισε από τον πρώην άντρα της Μαρκ Άντονι (Marc Anthony), ο τωρινός συνοδός είναι ο 24χρονος χορευτής Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart), όπως είχαμε πει εδώ ψηφίστηκε η πιο ισχυρή σταρ στον κόσμο με πλατίνες να ντύνουν τα άλμπουμ 46 εξώφυλλα, 52 εκατομμύρια views στο youtube, 46 εκατομμύρια θεατές την έβλεπαν στο American Idol μόνο το 2011. Πάντα την είχες μέσα στη λίστα με τις πιο ωραιότερες γυναίκες αλλά τώρα η διαφορά είναι πως σίγουρα έχει ανέβει σε πολύ υψηλότερη θέση.




Όνομα: PINK
Παιδιά:Κόρη Γουίλοου (Willow Sage)
H Αλέσια Μπεθ Μουρ (Alecia Beth Moore) κατά κόσμο Pink είναι η πιο νέα μαμά εδώ μέσα και η κόρη της Γουίλοου Σέιζ, της οποίας ο μπαμπάς είναι οδηγός motocross μηχανών Κάρει Χαρτ (Carey Hart), θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια σε λίγες μέρες. Σου είναι πολύ δύσκολο να την συνηθίσεις στον καινούριο της ρόλο λόγω της πιο σκληροπυρηνικής εικόνας της και δεν μπορείς να την κατατάξεις στη καθαρόαιμη ποπ γιατί ποτέ δεν ήταν γλυκανάλατη και χαζοχαρούμενη όσο οι περισσότερες περφόρμερ, εκκεντρική μ’ έναν δικό της τρόπο και σε κάθε της εμφάνιση σε κάνει να νομίζεις ότι στην προηγούμενη ζωή της ήταν κασκαντέρ. such a purrrfect day, just me and my girl,” “we’re totally BFF’s already.” είχε γράψει στο twitter κάποια στιγμή όταν έκαναν την πρώτη της τους βόλτα μαζί κι αν την παρακολουθείς πολλά από τα ποσταρίσματα έχουν baby boom εισβολή. Η 33χρονη τραγουδίστρια, μουσικός, παραγωγός και στιχουργός, ακτιβίστρια της PETA έβγαλε τον τελευταίο της δίσκο το 2008 και από τον Φεβρουάριο έχει αρχίσει τις ετοιμασίες για την καινούρια της δουλειά.


Όνομα: MΑΡΑΙΑ ΚΑΡΕΙ
Παιδιά: Δίδυμα Μορόκαν (Moroccan), Μονρόε (Monroe)
Μπορεί η καριέρα της να μην έχει επανέλθει ακόμα στο βαθμό που να θυμίζει τις παλιές της δόξες αλλά η Μαράια Κάρει (Mariah Carey) είναι πλέον από το 2011 μητέρα των διδύμων Μορόκαν και Μονρόε και έμεινε για λίγο έξω από σκηνές και στούντιο. Ο γιος μου είναι ίδιος εγώ και η κόρη μου είναι ντίβα σαν τη μαμά της » δήλωσε ενθουσιασμένος ο άντρας της Νικ Κάνον (Nick Cannon) με τον οποίο είχαν φωτογραφηθεί γυμνοί μαζί όταν ήταν έγκυος. Εννοείται είναι περιττό να πούμε πως αν τα παιδιά της κληρονομήσουν την απίστευτη φωνή της τότε είναι σίγουρο πως δεν θα χρειάζεται ν αγχώνονται για το αν θ ακολουθήσουν το επάγγελμα της μαμάς τους και φαντάσου τι θα γίνεται στο σπίτι με τα γονίδια της Κάρει επί δύο. Η 42χρονη τραγουδίστρια είχε κάνει ένα πέρασμα από την απίστευτη ταινία «Η Μονάκριβη» βάζοντας με τον Λένι Κράβιτζ (Lenny Kravitz) λίγοα πό μουσική στο καστ και τώρα βρίσκεται στη φάση που συζητάει για το νέο της άλμπουμ, τη συνέχεια του Momoirs of an imperfect angel του 2009 και να βάλει τις νταντάδες εν δράσει.

K.Π