Ο κόσμος παράτησε τους Guns n Roses...

30.05.2012
Το συγκρότημα του Αξλ Ρόουζ ξέχασε τα ρολόγια σπίτι κι εξόργισε τον κόσμο του Μάντσεστερ που βρέθηκε χθες στο M.E.N Arena για να τους δει.

O Αξλ Ρόουζ (Axle Rose) είναι γνωστός εκτός από διάφορα άλλα και για την εκνευριστική αργοπορία του στις συναυλίες κι έχει υπάρξει φορά που το κοινό περίμενε τη μπάντα μέχρι και τρεις ώρες να βγει στη σκηνή εξ αιτίας του. Κι όταν τα κάνεις αυτά σε τυπικότατους Άγγλους τότε δε συγχωρείσαι και πολύ εύκολα.

Χθες το βράδυ οι Guns n Roses έπαιζαν στο Μάντσεστερ κι ενώ η ώρα έναρξης του live ήταν 22:00 εκείνοι εμφανίστηκαν μία ώρα κι ένα τέταρτο αργότερα με αποτέλεσμα να εξοργίσουν πολλούς από το κοινό και ο 50χρονος frontman δεν είπε κουβέντα για την αργοπορία. Ανεξάρτητα αν μετά έδωσαν ένα σόου- μαμούθ που διήρκησε τρεις ώρες, πολλοί θαυμαστές τους αναγκάστηκαν να φύγουν σχεδόν στα μισά για να προλάβουν τα μέσα μεταφοράς και υπολόγισαν ότι αποχώρησε το 40% του κοινού στo M.E.N Arena.

Φυσικά στο twitter δεν έγραψαν τα καλύτερα για τη μπάντα και υπήρχαν στάτους που έλεγαν πως έφυγαν δύο το βράδυ από το live κι έφτασαν στις εφτά το πρωί στο σπίτι τους και πως δε γίνεται ν ανέχεσαι τα βίτσια του Αξλ ενώ στο παράλληλο σύμπαν της μπάντας ευχαριστούσαν τον κόσμο που βρέθηκε στο στάδιο.

Κ.Π