Σταμάτησε τη συναυλία κι έδιωξε φαν από το στάδιο!

30.05.2012
Η Σίρλει Μάνσον δε σηκώνει και πολλά και μόλις κατάλαβε ότι κάποιος χτυπάει μια κοπέλα στο κοινό, σταμάτησε τα πάντα.

Πέρσι ο Ντέιβ Γκρολ (Dave Grohl) είχε διακόψει τη συναυλία των Foo Fighters στο Itunes festival επειδή κάποιος από το κοινό προκάλεσε άγριο καυγά και ο frontman τον περίμενε να βγει έξω από τον χώρο για να συνεχιστεί το live. Τώρα H Σίρλει Μάνσον (Shirley Manson) ακολούθησε το παράδειγμα του και στην εμφάνιση των Garbage στο Atlantic City, σταμάτησε να τραγουδάει το "Stupid Girl" λέγοντας στη μπάντα να μην παίζουν μόλις είδε έναν άντρα στο κοινό να χτυπάει μια κοπέλα και να μην κάνει κανείς τίποτα.

"Φίλε, μην χτυπάς ποτέ μία γυναίκα. Τι συμβαίνει μ' εσένα;" Είπε η νευριασμένη Σίρλει στο μικρόφωνο με το κοινό να γιουχάρει και να του φωνάζει κι όταν εκείνος φώναξε ότι δεν προκάλεσε εκείνος το περιστατικό, του απάντησε γελώντας "Εκείνη το άρχισε; Χριστέ μου… Θα έχουμε πέντε άτομα να παίζουν μέχρι το τέλος του σόου".

Σtη συνέχεια έδωσε εντολή να τον διώξουν από το στάδιο και αφού παρουσίασε τους μουσικούς της μπάντας απευθύνθηκε ξανά στον τύπο φωνάζοντας του “Συγνώμη αλλά δε μπορείς να παίζεις ξύλο. Αυτοί είναι οι κανόνες. Τώρα χρειαζόμαστε να ηρεμήσουμε λίγο γιατί νιώθω ότι υπάρχει ένα άσχημο κάρμα εδώ”. Δες στο βίντεο παραπάνω όλα όσα έγιναν στη συναυλία και υποκλίσου γι άλλη μια φορά στη Σίρλει.

Κ.Π