Λέβιν: "Δεν είμαι μισογύνικο γουρούνι!"

31.05.2012
O 23χρονος frontman των Maroon 5 κάνει αυτοκριτική και προσπαθεί να σε κάνει να εκτιμήσεις το μυαλό και τον εσωτερικό του κόσμο και να σε πείσει πως δεν είναι απλά ένας γυναικάς.

Μην πυροβολείτε τον καλλιτέχνη. Ο νάρκισσος και για πολλές κολασμένος Αδάμ της μουσικής που σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να βρίσκεται στον παράδεισο, έχει βρεθεί δίπλα σε πολλές γυναίκες. Πιο πολλές απ’ ότι φαντάζεσαι. Δεν σου βγάζει και την πιο brutal αντρική γοητεία, μάλλον έχει περισσότερες κρέμες από σένα αλλά ο Άνταμ Λέβιν (Adam Levine) έχει κάτι που σε τραβάει πάνω του και δε μιλάμε για τα τατουάζ του.

Ο τραγουδιστής των Maroon 5- ο οποίος σύμφωνα με φήμες είναι και πάλι μαζί με την Αν Βιαλιτσίνα (Anne Vyalitsyna) -στη συνέντευξη του στο περιοδικό Details δηλώνει πως είναι πολύ παρεξηγημένος και ο κόσμος δεν έχει καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει με την ψυχολογία του γιατί δεν είναι απλά ένας ρηχός γυναικάς όπως νομίζουν και όχι αισθηματίας όπως το λέμε εμείς εδώ.

"Υπάρχουν δύο είδη αντρών: Είναι τα γ******* μισογύνικα γουρούνια και οι άλλοι που πραγματικά αγαπάνε τις γυναίκες και πιστεύουν ότι είναι τα πιο υπέροχα πλάσματα στον κόσμο. Εγώ ανήκω στη δεύτερη κατηγορία. Ο λόγος που ήμουν ασύδοτος και ήθελα να κοιμάμαι με πολλές απ αυτές είναι γιατί τις λατρεύω." είπε ο 32χρονος περφόρμερ.

Επιπλέον πρόσθεσε πως συμμετείχε στο The Voice για ν’ αποδείξει στον κόσμο πως έχει και μυαλό εκτός από θανατηφόρο κορμί γιατί νιώθει πως τον έχουν παρεξηγήσει και τον ήξεραν ως τον τραγουδιστή που φωτογραφίζεται συνέχεια γυμνός και βγαίνει με ωραία κορίτσια, κάτι σαν μπιμπο.

Κ.Π