Ο Τζον Μάγιερ κατευθείαν στο #1 του Billboard 200!

31.05.2012
Το “Born And Raised” βρέθηκε κατευθείαν στο #1 του Billboard 200 πουλώντας 219.478 αντίτυπα.

Το “Born And Raised”, το νέο album του βραβευμένου με Grammy τραγουδιστή, τραγουδοποιού και μουσικού Τζον Μάγιερ (John Mayer), βρέθηκε κατευθείαν στο #1 του Billboard 200 πουλώντας 219.478 αντίτυπα. Το άλμπουμ του Τζον Μάγιερ (John Mayer), επίσης πραγματοποίησε νέα είσοδο στο #1 του Καναδά στο Nielsen SoundScan Top200 Sales chart.

Η πρώτη συλλογή με νέα τραγούδια του Μάγιερ μετά το “Battle Studies” τον Νοέμβριο του 2009, το “Born And Raised” περιλαμβάνει το πρώτο single “Shadow Days” και 11 ακόμα τραγούδια. Η παραγωγή ανήκει στον ίδιο και στο “Born And Raised” συμμετέχουν οι Ντέηβιντ Κρόσμπι (David Crosby) και Γρέιηαμ Νας (Graham Nash) οι οποίοι είναι και στα φωνητικά του ομότιτλου τραγουδιού.

Χωρίς να μπορεί να τραγουδήσει λόγω προβλημάτων στη φωνή, ο Μάγιερ βρέθηκε ως special guest στο “Ellen” (15/05). Επίσης εμφανίστηκε στο "Late Show with David Letterman" (17/05), με τους The Roots στο "Late Night with Jimmy Fallon" (22/05) και στο "Watch What Happens Live with Andy Cohen" (23/05).

Τον Απρίλιο, ο Μάγιερ βραβεύτηκε με Grammy στην κατηγορία Hill Award, για την δέσμευσή του για την επιστροφή των στρατιωτών και τη βελτίωση του περιβάλλοντος για την μουσική κοινότητα της Αμερικής. Η τελετή έγινε στην Ουάσινγκτον και συχνά αναφέρεται ως το πιο ενδιαφέρον μείγμα μουσικής και πολιτικής της Ουάσινγκτον.

Τα προηγούμενα άλμπουμ του Μάγιερ “Room for Squares”, “Heavier Things”, “Continuum” και “Battle Studies”— έχουν πουλήσει πάνω από 16 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Έχει βραβευθεί με επτά Grammy Awards και έχει συνολικά 11 υποψηφιότητες. Επίσης έχει συμπεριληφθεί στην λίστα του περιοδικού Time με τους 100 πιο σημαντικούς καλλιτέχνες και δύο φορές έχει εμφανιστεί στο εξώφυλλο του ετήσιου περιοδικού ”Guitar” του Rolling Stone.

www.johnmayer.com