Nέες κυκλοφορίες σχεδιάζουν οι Red hot chili peppers!

31.05.2012
Οι Πιπεριές του Άντονι περιοδεύουν κι οπλοφορούν καινούριες μουσικές έτσι για να ετοιμάσεις το summertime λίστα σου...

Είναι να μην πάρουν φόρα. Οι Red hot chili peppers γυρίζουν όλο τον πλανήτη για την περιοδεία του I’m with you, (τους είχαμε δει στο Τορίνο σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι) θα κάνουν και την στάση τους εδώ γιατί έπιασαν επιτέλους οι προσευχές μας τόσα χρόνια και δε σταματάνε να γράφουν καινούριο υλικό μέσα-έξω-δεξιά-αριστερά του tour van τους.

Αυτό που θα δώσουν στο λαό είναι κάποια άλλα που κρύβουν μέσα στα συρτάρια του στούντιο τους Όπως μαρτύρησαν στο twitter ο Flea και ο Τσαντ Σμιθ (Chad Smith) αλλά και ο Άντονι Κίντις (Anthony Kiedis) στο Grand Rapid, έχουν γράψει νέες μουσικές κατά τη διάρκεια της τουρνέ και σχεδιάζουν κυκλοφορίες 18 τραγουδιών.

Αυτά α κομμάτια τα μπουν σε 7ιντσα βινύλια και στο ίντερνετ, και πρόκειται για b-sides του τελευταίου τους δίσκου και ακυκλοφόρητο υλικό και θ’ ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των κυκλοφοριών τους επόμενους έξι μήνες. Εντάξει ναι ποτέ δε μπορούμε να περιμένουμε πολύ όταν ετοιμάζουν κάτι αυτοί οι τύποι αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε σε αναμονή.

K.Π