Κρίστεν Στιούαρτ: Χωρίς την Αντέλ δεν θα υπήρχε η Χιονάτη!

01.06.2012
Από βαμπίρ έγινε η εχθρός της Σαρλίζ Θέρον με σύμμαχο την Αντέλ.

Έγινε η πιο γνωστή γυναίκα του πιο ποθητού βαμπιρογόη των 00’s στις κινηματογραφικές οθόνες, από τη στιγμή που βγήκε το πρώτο μέρος της τριλογίας του Twilight όλοι περίμεναν με γυμνούς λαιμούς πότε θα εμφανιστούν οι κυνόδοντες της και πολλές γυναίκες τη μίσησαν που είχε δίπλα της και στη ζωή και στο πανί τον βρικόλακα Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson).

Η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) εν αναμονή του δεύτερου μέρους της τελευταίας ταινίας Twilight, έγινε η πρωταγωνίστρια στο Snow White and the Huntsman,(Η Χιονάτη και ο Κυνηγός) αρχίζει να ξεπερνά τη δρακουλιάρικη εμμονή και μπορείς να τη φωνάζεις Χιονάτη (αλλά παράλληλα να βγάλεις την παραμυθένια εκδοχή τους αδελφούς Γκριμ (Grimm). Καλά τα τρίβια αλλά έχουμε και αποκαλύψεις και κάπου εδώ εμφανίζεται η Αντέλ(Adele).

Η 21χρονη ηθοποιός δήλωσε στην εφημερίδα Sun ότι όταν προετοιμαζόταν για τις πιο φορτισμένες σκηνές της καινούριας της ταινίας, άκουγε την Αγγλίδα τραγουδίστρια και την ενέπνεε. «Έχει πολύ ακραία συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα… αλλά όταν είναι θλιμμένη ακούγεται συντετριμμένη και που θύμιζε εμένα στην ταινία. Απλά τη λατρεύω.» είπε η Στιούαρτ και η Αντέλ προσθέτει άλλον έναν στην τεράστια λίστα των φαν της.

Για το main theme του φιλμ βέβαια, ευθύνεται μία συγχωριανή της με φωνάρα επίσης, η Φλόρενς Γουέλς (Florence Welch) και μ' ένα κλικ παρακάτω μπορείς ν ακούσεις το Breath of life των Florence and the Machine...

Κ.Π