Ο Ρίκι Μάρτιν είναι στην Ελλάδα!

01.06.2012
Στις παραλίες της Σκιάθου απολαμβάνει τον ήλιο ο διάσημος τραγουδιστής!

Από το απόγευμα της Τετάρτης, ο Ρίκι Μάρτιν (Ricky Martin) βρίσκεται στις Σποράδες! Σκοπός της επίσκεψης του είναι να υπογράψει με τον Όμιλο Τουριστικής Προβολής & Μarketing τα συμβόλαια για τη συμμετοχή του σε συναυλία που θα ανοίξει τις εκδηλώσεις του τετραημέρου «Gay culture festival».

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso", ο διάσημος Πορτορικανός τραγουδιστής της ποπ προσγειώθηκε με ιδιωτικό αεροσκάφος στη Σκιάθο και συνόδευόταν από τον μάνατζερ και το επιτελείο του.

Ο Ρίκι θα ανοίξει την Πέμπτη 12 Ιουλίου με συναυλία του τις εκδηλώσεις του τετραημέρου «Gay culture festival», που θα κρατήσουν ως και την Κυριακή 15 Ιουλίου.

Πριν από δυο χρόνια είχε αποκαλύψει ο ίδιος τη σεξουαλική του ταυτότητα: «Είμαι ένας τυχερός ομοφυλόφιλος. Είμαι ευλογημένος για αυτό που είμαι. Νιώθω απελευθερωμένος. Νιώθω σε επαφή με τον εαυτό μου».

Μάλιστα στην εκπομπή της Oprah είχε αποκαλύψει το όνομα του αγαπημένου του, του οικονομολόγου, τον οποίο παντρεύτηκε τον Ιανουάριο στις ΗΠΑ, ενώ είχε μιλήσει για τα δίδυμα αγοράκια του....