Κι επίσημα είναι o καινούριος τραγουδιστής των Queen!

01.06.2012
Ο πρώην παίχτης του American Idol έχει το καινούριο του άλμπουμ του στην κορυφή των charts και θα είναι ο αντικαστάτης του Φρέντι Μέρκιουρι στις συναυλίες των Queen.

Μπορεί να λέμε ότι ο καινούριος Φρεντι Μέρκιουρι (Freddie Mercury) είναι ο τραγουδιστής των Foxy Shazam, εκείνων των glam και απίστευτα χαρούμενων τύπων που απαγορεύεται να τους ακούσεις στο γραφείο γιατί θα χορεύεις ασταμάτητα, αλλά οι Queen βρήκαν τον άνθρωπο που θα κάτσει πίσω από τα μικρόφωνα της μπάντας στις επερχόμενες συναυλίες τους.

Ο Άνταμ Λάμπερτ (Adam Lambert) θα είναι ο νέος frontman της μπάντας στις τρεις εμφανίσεις τους στο Hammersmith Apollo, στις επόμενες στη Ρωσία και το Πολωνία και σε άλλες που δεν ανακοινωθεί και δεν είναι καθόλου τυχαία επιλογή. Ο ίδιος είχε τραγουδήσει μαζί τους στα βραβεία MTV EMA στο Μπέλφαστ έχει δηλώσει πως έχει μεγαλώσει με τις μουσικές των Queen κι είχε κάνει οντισιόν για το μιούζικαλ «We will rock you».

"Πρέπει να κρατήσουμε τη μουσική ζωντανή και να μεταφέρουμε όλη την ενέργεια που θα τον έκανε υπερήφανο. Δε μπορείς να αντικαταστήσεις τον Φρέντι αλλά το να παίζω με τους Queen είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να μου συμβεί. Ο σκοπός μου είναι να τιμήσω τον Φρέντι" είπε ο 30χρονος εκκεντρικός περφόρμερ για τη συμμετοχή του στο γκρουπ ενώ τα μέλη Μπράιαν Μέι (Brian May) και Ρότζερ Τέιλορ (Roger Taylor) είναι υπερβολικά αισιόδοξοι για την επιτυχία του Λάμπερτ στο κοινό.

Κ.Π