Επική, τρισιδιάστατη Μπιγιονσέ!

01.06.2012
Η 30χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός θα πληρώσει υπερωρίες την νταντά της Μπλου Άιβι μέχρι να ολοκληρώσει τα γυρίσματα των καινούριων της ταινιών.

Δύσκολη η ζωή για τις εργαζόμενες μητέρες. Αλλά βέβαια για τη Μπιγιονσέ (Beyonce) που επέστρεψε στη μουσική και θα συμμετέχει σε τρεις ταινίες δεν είναι και τόσο μεγάλο Ξανθοπουλικό δράμα με τόσα δολάρια που περνάνε μπροστά από τα μάτια της. Οπότε προσεχώς θα τη δεις σ’ ένα σινεμά δίπλα σου να πρωταγωνιστεί δίπλα στους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς σταρ και σημείωσε για ποια να βγάλεις εισιτήρια:

Η μαμά της Blue Ivy (Μπλου Άιβι) έχει δεσμευτεί εδώ και πολύ καιρό να συμμετέχει στο "A star is born", το καινούριο κινηματογραφικό πρότζεκτ του μέγα Κλιντ Ίστγουντ (Clint Eastwood) -την περίμενε να γεννήσει για να ξεκινήσουν γυρίσματα- remake της παλιάς ταινίας με συμπρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo Di Caprio) κι επίσης θα είναι η τέταρτη της παρέας των Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz , Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) και Ρις Γουίδερσπουν (Reese Whitherspoon) στο μιούζικαλ του Ράιαν Μέρφι (Glee, Eat, Pray, Love) "That thing you do".

Τώρα προστέθηκε κι άλλο ένα φιλμ στην επαγγελματική της ατζέντα. Θα δανείσει τη φωνή της στη 3D ταινία κινουμένων σχεδίων του Κρις Γουέτζ (Εποχή των Παγετώνων) , Epic, η ιστορία του οποίου μιλάει για μία έφηβη κοπέλα που μεταφέρεται σ ένα παράλληλο σύμπαν για να το σώσει και στη συνέχεια να κάνει το ίδιο και για τον πλανήτη Γη.

Η 30χρονη τραγουδίστρια θα υποδύεται την βασίλισσα Tara χωρίς να έχουν πει περισσότερες λεπτομέρειες για τον ρόλο και μαζί της στο καστ είναι ο Στίβεν Τάιλερ (Steven Tyler) , ο Pitbull. (Πιτμπουλ) , ο Τζος Χάτσερντσον (Josh Hutcerson), Κόλιν Φάρελ (Collin Farrel) και η Αμάντα Σέιφριντ (Amanda Seyfried ).

ΥΓ: Σύμφωνα με το NME το τραγουδι της Μπιγιονσέ και του Τζέι Ζ, Crazy in Love, ανακυρήχθηκε το κορυφαίο κομμάτι της δεκαετίας 2000-2010.

Κ.Π