Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Το να περιοδεύεις είναι πρωταθλητισμός

05.06.2012
Ο σταρ που απολαμβάνει τη δόξα από τη μουσική και τον κινηματογράφο, μίλησε για το πρόγραμμα που καμιά φορά είναι ιδιαίτερα πιεστικό.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) δήλωσε ότι το να περιοδεύει κανείς είναι σαν να είσαι επαγγελματίας αθλητής - χωρίς το ιδιιωτικό αεροπλάνο.

“Το να είσαι στο δρόμο σημαίνει ότι έχεις τρελά ωράρια - είναι μία δουλειά επτά ημερών. Συγκρίνω τις περιοδείες ενός μουσικού με το να είσαι επαγγελματίας αθλητής” δήλωσε στο βρετανικό περιοδικό GQ. “εμφανίζεσαι, για δύο ώρες εξαντλείς τον εαυτό σου, και μετά πας κατευθείαν στο επόμενο μέρος για την επόμενη εμφάνιση. Οπως ενας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Απλά εκείνοι ταξιδεύουν μάλλον με περισσότερες ανέσεις. Εγώ μπαίνω σε ένα λεωφορείο, ενώ εκείνοι σε ενα ιδιωτικό αεροπλάνο…”

Ο Τζάστιν αποκάλυψε επισης ότι παρόλο που όταν κάνε μια ταινία, μπορεί μία μόνο σκηνή να πάρει ώρες, έχει πάντα περισσότερο χρόνο από όταν είναι σε περιοδεία... “Η υποκριτική είναι μια διαφορετική διαδικασία. Με ένα τρόπο, δουλεύεις 12 ώρες τη μέρα τουλάχιστον, αλλά έχεις δύο μέρες ρεπό. Και μετά όταν ξεκινούν τα γυρίσματα, δουλεύεις πάρα πολύ σκληρά αλλά μπορείς να κάνεις ενδιάμεσα διαλείμματα!"

Ε.Σ.