Η Κάιλι κάνει τη φωτογράφηση υπέροχη!

05.06.2012
Η αυστραλέζα τραγουδίστρια δημιουργεί μία υπέροχη ατμόσφαιρα στις φωτογραφήσεις, εξήγησε πρόσφατα ο διάσημος φωτογράφος Βίνσεντ Πίτερς .

Η Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) δημιουργεί μία υπέροχη ατμόσφαιρα στις φωτογραφήσεις.

Η μικροσκοπική καλλιτέχνις φωτογραφήθηκε από τον Βίνσεντ Πίτερς (Vincent Peters) για το εξώφυλλο του έβδομου άλμπουμ της Light Years και από τότε οι δυο τους έχουν μία άψογη επαγγελματική σχέση, με τον Πίτερς να τη φωτογραφίζει ξανά το 2009 στην Ιμπιζα με σέξι μαύρα εσώρουχα κάτω από το νερό...

Ο φωτογράφος αγαπά να δουλεύει μαζί της...

“Οταν ήμασταν στην Ιμπιζα, τραγουδούσε όλη τη μέρα, πήδαγε στην πισίνα, ήταν μία υπέροχη ατμόσφαιρα. Αυτό ήταν για το ισπανικό Vogue – ξανά στην Ιμπιζα" είπε στο βρετανικό περιοδικό GQ.

"Την έχω φωτογραφήσει επτά φορές μέχρι τώρα. Οπως ένας σκηνοθέτης με τον ηθοποιό.. χτίζεις τη σχέση και χτίζεις την εμπιστοσύνη με τον κόσμο”

Ο Πίτερς έχει φωτογραφήσει και την Τζέμα Αρτερον (Gemma Arterton) όταν ήταν ακόμη άσημη, αλλά δεν την έψαξε στο Google... "Δεν ήξερα ποια ήταν, αλλά έπρεπε να την συναντήσω από κοντά. Οταν από το περιοδικό Face επίσης μου ζήτησαν να φωτογραφήσω έναν ποδοσφαιριστή που τον έλεγαν Ντέιβιντ Μπέκαμ, είπα 'ωραίο παιδί, γιατι όχι?'"

Ε.Σ.