Αντέλ: "Δε θα ήθελα ο πρώην μου να γράψει τραγούδι για μένα!"

05.06.2012
Η 23χρονη τραγουδίστρια έδωσε μία μεγάλη συνέντευξη στο κανάλι NBC και μίλησε στον Ματ Λόερ για (σχεδόν) όλα όσα θα ήθελες να τη ρωτήσεις...

Τι άλλο να πεις για την Αντέλ(Adele). Έχει πουλήσει πάνω από 20.000.000 άλμπουμ παγκοσμίως, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ακούσει έστω και μία φορά τ όνομα της ακόμα κι αν μένει σε σπηλιά στο βουνό κι οι χωρισμένοι το γιορτάζουν πάντα με τα κομμάτια της. Με 12 βραβεία Billboard να προστίθενται στο δωμάτιο με όλα όσα έχει κερδίσει μέχρι τώρα για το απίστευτα πετυχημένο άλμπουμ της «21» , η 23χρονη τραγουδίστρια και στιχουργός έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στο NBC μιλώντας στον Ματ Λόερ (Matt Lauer) για τα πάντα. Και φυσικά τη συμπαθείς ακόμα παραπάνω γιατί παραμένει εντελώς νορμάλ και προσγειωμένη παρ όλα υτά τα εξωπραγματικά που της έχουν συμβεί.

Στην περίπτωση που κάποιος πρώην της έγραφε κομμάτι για εκείνη όπως έκανε αυτή με το Someone like you με το οποίο έχουν χυθεί ποταμοί δακρύων, δεν θα τη άρεσε καθόλου και θα ένιωθε απίστευτα ταπεινωμένη. «Επίσης αν έγραφαν κομμάτι που ν αναφέρεται κατευθείαν σε μένα, τύπου «Το τραγούδι της Αντέλ», θα μ ενοχλούσε. Ποτέ δε λέω ονόματα στα τραγούδια μου και ανεξάρτητα με όσα ακούγονται, κανείς δεν ξέρει για ποιον τα γράφω» προσθέτει η Αγγλίδα που έχει τρελάνει ακόμα και τους μεγαλύτερους μουσικούς και αν ήξερε ότι θα έχει τόση επιτυχία το άλμπουμ δε θα ήταν τόσο προσωπικά τα κομμάτια της.

«Αν μπορούσα τώρα ν' αλλάξω κάτι στο δίσκο, θα το έκανα. Είναι λίγο σκληρό… Μακάρι να κρατούσα πιο πολλά για τον εαυτό μου και θα είμαι λίγο πιο προσεκτική στο επόμενο άλμπουμ. Είναι λυπηρό αλλά πρέπει ανα προστατέψω και τους ανθρώπους που αγαπώ. Δεν καταλαβαίνω γιατί η καριέρα μου και ο τρόπος ζωής μου πρέπει να επηρεάζει τον κόσμο που δεν τον αφορά. Δεν έχει να κάνει μ’ αυτούς.» λέει και αποκάλυψε πως την ημέρα που τραγούδησε στα Grammy , πρώτη φορά μετά την εγχείρηση στις χορδές της, την πήρε τηλέφωνο ο Έλτον Τζον (Elton John) κι επειδή νόμιζε ότι της έκαναν πλάκα έδωσε το τηλε΄φωνο σε μια φίλη της!

Όσον αφορά την τεράστια δημοσιότητα που έχει δεχθεί όλο αυτό το μεγάλο διάστημα δε θέλει να είναι συνέχεια στα εξώφυλλα και στη «μούρη του κόσμου» αλλά απλά να κάνει μουσική και αν θα της ζητούσες να χορέψετε μάλλον θα ήταν διστακτική αφού όπως λέει το σώμα της δεν έχει ρυθμό-μόνο όταν τραγουδάει είναι λίγο καλύτερα- και είναι σαν να έχει δύο αριστερά πόδια. Δες τα αποσπάσματα από την ωραία συνέντευξη μ' ένα κλικ στο παραπάνω βίντεο..

Κ.Π