Οι συναυλίες του Μπίμπερ ξεπούλησαν σε 30 δευτερόλεπτα!

05.06.2012
Τα εισιτήρια από τις ύο live εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη και η αμερικάνικη περιοδεία του εξαφανίστηκαν με τεράστια ταχύτητα προσθέτοντας κι άλλα ρεκόρ στον 18 χρονο που χει τρελάνει όλο τον teen κόσμο.

Εκείνη η τζαμαρία στο Παρίσι δεν κατάφερε να σταματήσει τον σαρωτικό Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) και το μόνο «κουσούρι» που του άφησε -απ’ ότι λέει ο ίδιος- είναι ότι δε μπορεί να κουνήσει τα φρύδια του.

Έτσι, όσο και να τον μισείς (κι εμείς μαζί σου), εκείνος θα συνεχίζει να χτυπάει ρεκόρ και να είναι παντού ακόμα και αν κάποιοι όπως αυτός ο παπαράτσι, του κάνουν καταγγελίες στην αστυνομία για επίθεση επειδή προσπάθησαν να τον φωτογραφήσουν στο δρόμο με την κοπέλα του Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez).

Το μπιμπεροφαινόμενο ταρακούνησε και τη Νέα Υόρκη. Μόλις ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τις δύο συναυλίες του 18χρονου τραγουδιστή στη Madison Square Garden ξεπούλησαν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα ενώ όλοι οι σταθμοί της περιοδείας τουστη Βόρεια Αμερική έγιναν επίσης sold out σε μία ώρα. Κι όπως φαντάζεσαι οι σέρβερ κράσαραν για τα καλά.

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο (υπερ)ενθουσιασμένος μάνατζερ του Τζάστιν, Σκούτερ Μπράουν (Scooter Braun) στο Twitter κι ευχαρίστησε όλους τους θαυμαστές που στηρίζουν “the kid” και χαρακτήρισε την Believe tour ως επική.

Κ.Π