Η Μαντόνα εξόργισε τη... γαλλική ακροδεξιά!

05.06.2012
Τι δουλειά έχουν οι σβάστικες στη συναυλία της 53χρονης τραγουδίστριας;

Η Μαντόνα (Madonna) δεν προκαλεί μόνο όταν αναφέρεται στη Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) αλλά κι όταν στις συναυλίες της σχολιάζει με τον δικό της τρόπο πολιτικά πρόσωπα όπως την Μαρίν Λε Πεν (Marine Le Pen) αρχηγού του Εθνικού Μετώπου, ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας. Στην εμφάνιση της στο Τελ Αβίβ, η 53χρονη περφόρμερ την ώρα που τραγουδούσε το Nobody knows me, είχε σε μεγάλες οθόνες πάνω στη σκηνή τη φωτογραφία της Λε Πεν με μία σβάστικα στο κούτελο της.

Η μικρότερη κόρη του Ζαν-Μαρί Λε Πεν (Jean Marie Le Pen) το κόμμα της οποίας βγήκε τρίτο στις τελευταίες εκλογές της Γαλλίας έμαθε για το περιστατικό και απείλησε τη Μαντόνα πως αν συμβεί το ίδιο και στο σόου της στη Γαλλία τον Ιούλιο, θα κινηθεί νομικά εναντίον της.

"Καταλαβαίνουμε πως οι μεγάλες σε ηλικία τραγουδίστριες που έχουν ανάγκη ν ασχολείται ο κόσμος μαζί τους, κάνουν τόσο ακραία πράγματα. Αν το κάνει και στη χώρα μας, θα την περιμένουμε για τις συνέπειες" πρόσθεσε οργισμένη η Λε Πεν και δεν υπάρχει προς το παρόν καμία απάντηση από την πλευρά της Μαντόνα.

Κ.Π