Η Μαντόνα έχει σοκάρει τον dj της!

07.06.2012
"Εμεινα έκπληκτος και σοκαρισμένος με το πόσα πράγματα συμβαίνουν ταυτόχρονα στη σκηνή" είπε ο DJ Μάρτιν Σολβέιγκ (Martin Solveig).

Το νέο σόου της Μαντόνα (Madonna) είναι εκπληκτικό, γιατί συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα στη σκηνή. Η περιοδεία MDNA ξεκίνησε στο Τελ Αβίβ την περασμένη βδομάδα, με σαπόρτ από τον γάλλο DJ Μάρτιν Σολβέιγκ (Martin Solveig).

Ο Γάλλος δήλωσε ότι είναι ένα υπέροχο θέαμα. "Κάνω το opening που είναι ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα και ανακάλυψα στην πορεία όλο το σόου" δήλωσε στο MTV News. "Εμεινα έκπληκτος και σοκαρισμένος με το πόσα πράγματα συμβαίνουν ταυτόχρονα στη σκηνή."

Ο Μάρτιν θα είναι μαζί με τη Μαντόνα για αρκετές από τις συναυλίες της περιοδείας, που συμπεριλαμβάνει και σταθμούς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αμερική και δηλώνει ανυπόμονος να παρουσιάσει τις μουσικές του.

"Ερχομαι από τη Γαλλία σε μία αληθινή υπερπαραγωγή και είμαι σοκαρισμένος... Εκεί δεν έχουμε τέτοιες παραγωγές, χορευτές, σκηνικά..."

Ο Μάρτιν δούλεψε στο MDNA σε διάφορα κομμάτια, μεταξύ των οποίων και το lead single, Give Me All Your Luvin' με τη Νίκι Μινάζ και την M.I.A.

Ε.Σ.