Άγαλμα για την Έιμι Γουανχάουζ!

08.06.2012
Η τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή στο Βόρειο Λονδίνο τον Ιούλιο του 2011, και ενα μαγαζί στο Κάμντεν κοντά στο σπίτι της, πρόκειται να τιμήσει τη Λονδρέζα με ένα μνημείο...

Σχέδια για να φτιαχτεί ένα μπρούτζινο άγαλμα της Έιμι Γουανχάουζ (Amy Winehouse) σε πραγματικό μέγεθος είναι υπό συζήτηση.

Η τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή στο Βόρειο Λονδίνο τον Ιούλιο του 2011, και ο χώρος Roundhouse -ενα μαγαζί στο Κάμντεν κοντά στο σπίτι της- πρόκειται να τιμήσει τη Λονδρέζα με ένα μνημείο...

"Θεωρούμε σημαντική την προσφορά της στη μουσική και θέλουμε να την τιμήσουμε, αλλά η ιδέα είναι στα αρχικά της στάδια” δήλωσε ένα εκπρόσωπος Τυπου του χωρου συναυλιών.

Η Έιμι ήταν από τις πιο γνωστές φιγούρες του Κάμντεν και είχε συμμετοχή στα μουσικά γεγονότα της γειτονιάς. Ο πατέρας της, Μιτς, θεωρεί ότι το άγαλμα είναι η καλύτερη ιδέα.

"Θα είναι μπρούτζινο, σε πραγματικό μέγεθος και θα στηθεί στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου κοντά στο μπαρ του Roundhouse” δήλωσε ο Μιτς στην εφημερίδα Camden New Journal. "Θέλουμε να βλέπουμε την Έιμι να γέρνει στο μπαλκόνι και να κοιτάζει, ίσως και να δείχνει κάπου, μπρος το Camden Town... θα δούμε."

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι το σπίτι της θα πωληθεί στην τιμή των 2.5 εκ. λιρών, καθώς το συναισθηματικό βάρος είναι πολύ μεγάλο για την οικογένειά της.

Ε.Σ.