Οι Krewella παρουσιάζουν το 'Play Hard'

08.06.2012
Οι West Loop από το Chicago ήταν κάποτε γνωστοί ως ένας από τους πιο πολυσύχναστους διαδρόμους κατασκευής του Midwest.

Σύντομα, χάρη σε ένα EP, το PLAY HARD, θα είναι γνωστοί ως μια από τις δημοφιλέστερες μπάντες ηλεκτρονικής μουσικής στην Αμερική: Αυτοί είναι οι KREWELLA.

Οι KREWELLA που ζουν για να δημιουργούν μουσική έγιναν γνωστοί με το video του “Killin’ It” στις αρχές του 2012, ανεβαίνοντας σε likes στο Facebook και followers στο Twitter με τον μοναδικό τρόπο των KREWELLA να συνδυάζουν dubstep με ηλεκτρονικό ήχο και γυναικεία φωνητικά!. Ωστόσο, οι KREWELLA επιμένουν ότι μόλις ξεκίνησαν.

«Δεν ξέρω τι πιστεύετε, αλλά μόνο ένα τραγούδι του EP είναι πραγματικά dubstep», λέει ο ‘Rainman’, o beatmaker και το ένα τρίτο των KREWELLA. «Οι άνθρωποι θέλουν να μας κατηγοριοποιήσουν, αλλά σε εμάς αρέσει απλά η καλή μουσική...αν είναι μεταξύ 100BPM ως170 BPM θα βρούμε τον τρόπο να κάνουμε να δουλέψει και να περάσουμε καλά», ο παραγωγός και DJ λέει, «Απλά κάνουμε την μουσική που μας αρέσει».

Η Τζαχάν Γιουσάφ (Jahan Yousaf), που γράφει στίχους μαζί με την αδερφή της Γιασμίν (Yasmine), βοήθησαν τον Rainman να φτιάξουν τον ήχο των KREWELLA. Τα τραγούδια από το debut EP τους Play Hard, ενσαρκώνουν την υπογραφή του ήχου τους, δελεάζοντας τους ακροατές με την μελωδία και τον αισθησιασμό πριν «πέσουν» τα Skrillex-beats. Η μουσική του Kris μαζί με τα cool φωνητικά των κοριτσιών έχουν ως αποτέλεσμα να είναι συγκλονιστικά!

«Χάρη στο διαδίκτυο, αποκτήσαμε fans από όλα τα είδη...Οι KREWELLA είναι βασικά ένα προϊόν της μουσικής που μεγαλώσαμε — από την pop στην punk και στην metal» λεει η Τζαχάν . Κάθε τραγούδι στο Play Hard EP συνδυάζει ένα διαφορετικό ήχο, από το dubstep στο progressive house και το moombahton. Οι KREWELLA έχουν ήδη προγραμματίσει τις εμφανίσεις τους από μικρά clubs μέχρι και μεγάλα festivals.

Από το Meltdown Festival του Dallas σε ένα full πρόγραμμα συναυλιών όπως το Global Dance Festival και το φημισμένο Red Rocks Amphitheater του Colorado. Οι KREWELLA θα πραγματοποιήσουν shows σε χιλιάδες fans και επίσης θα εμφανιστούν στο Electric Zoo festival της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο. Πρόσφατα ήταν μαζί με τον Μπένι Μπενάσι (Benny Bennassi) στο Indy 500, την πρώτη EDM εμφάνισή τους στο μεγαλύτερο sports event του κόσμου.