Ο Tζον Μάγιερ μετρά επιτυχίες!

11.06.2012
Ο καλλιτέχνης μπορεί να είναι περήφανος για το πιο επιτυχημένο album του στο UK Albums Chart.

Το Born and Raised, το νέο album (Columbia Records) του νικητή βραβείου Grammy, τραγουδιστή, τραγουδοποιού και μουσικού Tζον Μάγιερ (John Mayer), πραγματοποίησε ντεμπούτο κατευθείαν στο #1 σε έξι χώρες –Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Καναδά, Δανία, Ολλανδία και ΗΠΑ – ενώ έφτασε στο #1 του iTunes σε 30 χώρες παγκοσμίως.

Ο Μάγιερ επίσης βρέθηκε στο #4 της Μεγάλης Βρετανίας με το Born and Raised, κάνοντας το έτσι το πιο επιτυχημένο album του στο UK Albums Chart.

Το πέμπτο solo studio album του , το Born and Raised παραμένει στην κορυφή του Billboard 200 για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.

Το τρίτο #1 album του στην Αμερική γνωρίζει την μεγαλύτερη παγκόσμια επιτυχία στην καριέρα του καλλιτέχνη. Στην Αυστραλία έγινε το πρώτο του #1 album στο official ARIA Top 50 Albums chart και επίσης το πρώτο του #1 και υψηλότερο debut σε Καναδά, Δανία και Νέα Ζηλανδία στην ιστορία του.

Επιπλέον, το album έχει καταφέρει να γνωρίσει την μεγαλύτερη επιτυχία που είχε ποτέ στα charts ο Mayer σε χώρες όπως Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Ιρλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ισπανία και Ελβετία.

Τα προηγούμενα album του “Room for Squares”, “Heavier Things”, “Continuum” και “Battle Studies”— έχουν πουλήσει πάνω από 16 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Έχει βραβευθεί με επτά Grammy Awards και έχει συνολικά 11 υποψηφιότητες. Επίσης έχει συμπεριληφθεί στην λίστα του περιοδικού Time με τους 100 πιο σημαντικούς καλλιτέχνες και δύο φορές έχει εμφανιστεί στο εξώφυλλο του ετήσιου περιοδικού ”Guitar” του Rolling Stone.