Το (θανατηφόρο) κορμί πίσω από τη Ριάνα!

11.06.2012
Κοίτα λίγο καλύτερα. Το σώμα που βλέπεις στο βίντεο της διαφήμισης του Αρμάνι δεν είναι της 24χρονης τραγουδίστριας...

Θεωρείται από τις πιο σέξι γυναίκες παγκοσμίως και πολλές θα θέλανε να έχουν το σώμα της αλλά εκείνη δε μπορεί να το βλέπει. Κι ειδικά σε κοντινά πλάνα. Η Ριάνα (Rihanna) πέφτει στα μάτια των γυναικών που πάνε τη φωτογραφία της στους διαιτολόγους και όλους τους εν δυνάμει image makers για να τις φτιάξουν σαν κι αυτή, με την είδηση που βγήκε στη φόρα πως τη ντούμπλαραν στη διαφήμιση του Τζιόρτζιο Αρμάνι (Giorgio Armani).

Στο περιβόητο ασπρόμαυρο σποτ του σχεδιαστή για τα εσώρουχα και τα τζιν του οίκου, είχαν πάθει πλάκα όλοι με το σώμα κι ειδικά με τα γκρο πλαν στο πίσω μέρος της 24χρονης τραγουδίστριας αλλά απ ότι αποκαλύφθηκε από μία έγκυρη απ' ότι λένε πηγή στην εφημερίδα Sun, το κορμί ανήκει στο μοντέλο Γιανάσα Έικεν (Janassa Aicken).

Η ομάδα παραγωγής εντόπισε την Ιρλανδή κοπέλα όταν γύριζαν το βίντεο κλιπ για το We found Love και της έκαναν την πρόταση για το ντουμπλάρισμα της Ριάνα έναντι ενός μικρού ποσού αλλά με όρο φυσικά στο συμβόλαιο να μην το πει σε κανέναν. «Είναι σοκαριστικό που η Ριάνα ήθελε κάποια να τη ντουμπλάρει αν σκεφτείς ότι της αρέσει πολύ να ποζάρει χωρίς ρούχα συν το ότι είναι σε τέλεια φόρμα» συμπλήρωσε εκείνος./ εκείνη που αποκάλυψε τη...γυμνή αλήθεια. Οπότε στην εκατομμυριοστή φωτογραφηση της Ριάνα που δεν θα φοράει τίποτα μάλλον θα πρέπει να σκεφτούμε δεύτερη φορά σε ποια να δώσουμε τα συγχαρητήρια...

Κ.Π