Πολλά τα λεφτά για να γνωρίσεις τη Σέριλ!

14.06.2012
Όποιος θέλει να γνωρίσει την 30χρονη περφόρμερ θα χρειαστεί να πληρώσει κάτι παραπάνω. Κι ίσως να χρειαστεί να πουλήσει και κάτι για να μαζέψει τα λεφτά.

Δεν πάνε και πολύ καλά τα πράγματα για τη Σέριλ Κόουλ (Sheryl Cole) τώρα τελευταία αφού παρ όλο το ντόρο που έχει δημιουργήσει γύρω από το καινούριο της άλμπουμ και το κομμάτι της Call my name, συνέχεια πολλαπλασιάζονται τα αρνητικά σχόλια για τις live επιδόσεις της φωνής της. Η 30χρονη τραγουδίστρια άναψε κι άλλες φωτιές με την ανακοίνωση για το «δώρο» που προσφέρει στους φανς της στην περιοδεία της.

Ενημέρωσε τους θαυμαστές πως αν ενδιαφέρονται ν αγοράσουν εισιτήρια για τις συναυλίες της, έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ένα πακέτο που προσφέρει και μια backstage συνάντηση μαζί της στα παρασκήνια για φωτογραφίες και αυτόγραφα πληρώνοντας 350 λίρες.

Μπορεί τα έσοδα των live να πηγαίνουν για καλό σκοπό στο Cheryl Cole Foundation με σκοπό να βοηθήσουν παιδιά που έχουν ανάγκη αλλά Το twitter γέμισε στάτους παραπόνων όπως εκείνο που έγραφε « 350 λίρες για γνωριμία με την Σέριλ Κόουλ! Μετά την καταστροφική εμφάνιση στο Jubilee δε θα πλήρωνα ούτε 3,50 λίρες!» Μάλλον θα τους μείνουν τα πακέτα στα χέρια…

Κ.Π