Η Κέιτι και η μυστηριώδης φράουλα

18.06.2012
Το βίντεο για το νέο της σινγκλ "Wide Awake" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στη βδομάδα και δείχνει πτυχές της ζωής της...

Η πίστη της Κέιτι Πέρι (Katy Perry) στη μουσική τη βοήθησε να ξεπεράσει τον προσωπικό της πόνο... Η Κέιτι χώρισε από τον Ράσελ Μπραντ (Russell Brand) τον περασμένο Δεκέμβρη μετά από ένα γάμο που διήρκησε 14 μήνες. Από τότε το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία, με κομμάτια όπως το Part of Me που αναφέρεται στις δυσκολίες μιας σχέσης.

Το βίντεο για το νέο της σινγκλ "Wide Awake" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στη βδομάδα και δείχνει πτυχές της ζωής της... "Ηθελα να πω μια ιστορία για τη ζωή μου, γιατί καμιά φορά αυτό το ταξίδι σε βγάζει από το λαβύρινθο" δήλωσε στο MTV News. “Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές, πέρασα πολλά αυτό τον καιρό και αυτό που με κράτησε είναι η πίστη μου και η αγάπη μου για τη μουσική."

Σε μια στιγμή από το βίντεο η Κέιτι εμφανίζεται ως Πριγκίπισα που συναντάει.. τον Πρίγκηπα, μία δηλητηριώδη φράουλα, μία γάτα και ένα νέο κορίτσι...

Πριν λίγες μέρες εν τω μεταξύ, η Κέιτι έκανε μία εμφάνιση έκπληξη στην προβολή του ντοκιματέρ "Katy Perry: Part of Me", και τρέλανε τους θαυμαστές που βρέθηκαν εκεί, όταν τους ευχαρίστησε η ίδια για την προσέλευσή τους!

"Μικρά κορίτσια έτρεχαν προς τη σκηνή να την αγγίξουν, εκείνη υπέγραφε αυτόγραφα, κάποιοι κατάφεραν να τραβήξουν μερικές φωτογραφίες μαζί της" γράφει το People."Ηταν χαμογελαστή και χαρούμενη καθολη τη διάρκεια της μέρας".

Ε.Σ.