Οι Rolling Stones headliners στο Glastonbury;

18.06.2012
Οι Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίσταρντς, Ρόνι Γουντ, Τσάρλι Γουατς είναι πολύ κοντά στο να πουν το ναι στο μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Αγγλίας.

Όταν ζεις μία μετεκλογική Δευτέρα τότε νέα σαν κι αυτά είναι σαν μικρή όαση. Απ’ ό,τι λέει η Sunday Mirror , οι Rolling Stones συζητούν πολύ σοβαρά με τους διοργανωτές του Glastonbury να είναι οι headliners του επερχόμενου φεστιβάλ σ’ ένα χρόνο από τώρα στα πλαίσια της αποχαιρετιστήριας κι επετειακής ταυτόχρονα περιοδείας τους για τα 50 χρόνια τους.

Στην εφημερίδα αναφέρουν πως κάποιες πολύ κοντινές στη μπάντα πηγές δήλωσαν ότι η μπάντα θα παίξει το τελευταίο της live στη μεγάλη σκηνή του μεγαλύτερου φεστιβάλ των Άγγλων μετά την τουρνέ σε Αμερική και Αγγλία και θα είναι η πρώτη φορά στην καριέρα τους που θα παίξουν εκεί.

"Και τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος έχουν συμφωνήσει πως του χρόνου είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για το φινάλε τους και παίξουν τη συναυλία της ζωής τους. Είναι μία απόφαση που πρέπει να πάρουν τώρα ή ποτέ" ,προφανώς το Glastonbury είναι το πιο σημαντικό φεστιβάλ και όλοι είναι υπερβολικά ενθουσιασμένοι είπε κάποιος από το περιβάλλον του γκρουπ.

Στο μεταξύ, αν βρεθείς στο Λονδίνο 13 Ιουλίου- 27 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί η έκθεση φωτογραφίας The Rolling Stones: 50 στο Somerset House. Παράλληλα θα γίνει κι η παρουσίαση ενός σχετικού βιβλίου-λευκώματος με 700 φωτογραφίες από όλη τη μουσική ιστορία των Stones και θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στις 12 Ιουλίου.

Κ.Π