Ακούστε το τραγούδι των Muse για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου

28.06.2012
Η αγία τριάδα της Αγγλίας έκαναν στο BBC τ' αποκαλυπτήρια του κομματιού που επιλέχθηκε για τους φετινούς Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Έχει στοιχεία από τις μουσικές τους και μπορεί να σου φανεί υπερβολικά επιβλητικό για τους Muse αλλά το «Survival» είναι το πρώτο τους τραγούδι μετά από πολύ καιρό και το εμπνεύστηκαν για έναν συγκεκριμένο σκοπό, τη μεγαλύτερη διοργάνωση που έχει αναλάβει η χώρα τους. Θ’ ακούγεται στις Τελετές Έναρξης και Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου όταν θα εισέρχονται οι αθλητές στα στάδια, στις απονομές των μεταλλίων και στις τηλεοπτικές αναμεταδόσεις.

Race, life’s a race/ And I am gonna win / Yes, I am gonna win…Είναι όσο cheesy και "μεγαλοπρεπές"χρειάζεται για μια τέτοια περίσταση, έχει κάτι από Queen, ο Ματ Μπέλαμι (Mat Bellamy) φτάνει τη φωνή του σε οπερετικές διαστάσεις και βάζει στοιχεία κλασσικού ιντερλούδιου και θα βρίσκεται στον καινούριο τους δίσκο "The 2nd Law" που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

"Είναι τεράστια τιμή για μας να διαλέξουν το κομμάτι μας ως το επίσημο των Ολυμπιακών Αγώνων. Το έγραψα έχοντας στο μυαλό μου τους Αγώνες κι ήθελα να εκφράζει την προσπάθεια και την επιμονή του ανθρώπου να βγει νικητής" δήλωσε ο frontman της μπάντας και μπαμπάς πια Μπέλαμι για το Survival και η τριάδα πλέον ανεβαίνει σ’ άλλο επίπεδο.

Κ.Π