Oι One Direction στο στούντιο για το δεύτερο άλμπουμ

29.06.2012
Η βρετανική μπάντα, είδε τη δημοτικότητά της να ανεβαίνει κατακόρυφα μετά το ντεμπούτο άλμπουμ τους Up All Night και τώρα αποκάλυψε ότι ήδη ετοιμάζονται οι ηχογραφήσεις για τις επόμενες επιτυχίες τους!

One Direction μπήκαν κατευθείαν στο στούντιο για να δουλέψουν για το δεύτερο άλμπουμ τους. Η βρετανική μπάντα, είδε τη δημοτικότητά της να ανεβαίνει κατακόρυφα μετά το ντεμπούτο άλμπουμ τους Up All Night και τώρα αποκάλυψε ότι ήδη ετοιμάζονται οι ηχογραφήσεις για τις επόμενες επιτυχίες τους!


“Οταν ήρθαμε από Αυστραλία, είχαμε δύο βδομάδες διάλειμμα και μετά μπήκαμε κατευθείαν στο στούντιο για να ξεκινήσουμε τις ηχογραφήσεις. Γράψαμε ένα απίθανο κομμάτι και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Και την περασμένη βδομάδα ήμασταν στο Λος Αντζελες και κάναμε και εκεί ηχογραφήσεις, προσπαθούμε να τελειώνουμε όσο πιο σύντομα γίνεται"

Μετά θα πρέπει να αποφασίσουμε για το single γιατί πρέπει να βγει τον Σεπτέμβρη" δήλωσε το ένα από τα μέλη του boyband, o Niall. "Πρέπει μάλλον να καθίσουμε όλοι μαζί, με τους μάνατζερ, την εταιρεία, μεταξύ μας, και να αποφασίσουμε, αφού ακούσουμε όλες τις απόψεις.”

Ε.Σ.