Ο πιο σέξι μεταλάς του Χόλιγουντ

29.06.2012
0 35χρονος ηθοποιός που έχει αρρωστήσει τις γυναίκες του πλανήτη μίλσε σε συνέντευξη του και για τις μουσικές προτιμήσεις του.

Τα τελευταία δύο χρόνια υπάρχει σοβαρή περίπτωση ν’ ακούς τ όνομα του ακόμα κι αν δεν το φωνάζει κανείς μόνο και μόνο επειδή είναι παντού και μ’ έναν μυστήριο τρόπο σε μαγνητίζει πάνω του. Είναι ο καινούριος σέξι τύπος στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του Χόλυγουντ, πέρσι με το Shame έκανε πολλές γυναίκες να κοκκινίσουν που τον έβλεπαν γυμνό σ όλη την ταινία και δε μπορούσαν να κρύψουν την καψούρα τους.

Στον Προμηθέα (Promytheus) που είναι τώρα στις αίθουσες παίζει ένα ανδροειδές κι είναι αδύνατον να κρύψει τη γοητεία του και φυσικά πέρα απ όλα αυτά είναι και καλός ηθοποιός για να μην ξεχνιόμαστε. Ο Μίκαελ Φασμπέντερ (Michael Fassbender) είναι ο μόνος Γερμανός που αν σου επιβάλει το χειρότερο μνημόνιο που υπάρχει δέχεσαι να υποκύψεις, ετοιμάζει δύο ταινίες (The Counselor , Twelve Years a slave) για του χρόνου και ο λόγος που βρίσκεται σ’ αυτή τη στήλη (εντάξει αφορμή ψάχναμε) είναι γιατί δήλωσε πως είναι πωρωμένος χέβι μεταλάς.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα The Sun είπε πως γουστάρει αθεράπευτα τους Slayer, Metallica, Sepultura και τους Megadeth. "Πριν χρόνια είχαμε μαζί με τον φίλο μου Mike μία ροκ μπάντα, είχα μακριά μαλλιά, φορούσα μπότες Μάρτινς και σκισμένα σορτσάκια μέχρι το γόνατο. Όταν ήμουν πιο μικρός τρελαινόμουν για το ρυθμό του "Seasons in The Abyss" των Slayer και έπαιζα για ώρες μέχρι να μάθω το "Rust in peace των Megadeth".» είπε χαρακτηριστικά με τα devilhorns ψηλά και κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη διαδικασία να βρεις κάτι αρνητικό πάνω του.

Κ.Π