Η απάντηση της Μαντόνα για τη συναυλία- φιάσκο στη Γαλλία

30.07.2012
Οι Γάλλοι είχαν και δεύτερο λόγο να κατηγορήσουν τη Μαντόνα ύστερα από την εμφάνιση της στο Olympia που δεν συμπλήρωσε ούτε ώρα.

Την προηγούμενη βδομάδα η Μαντόνα(Madonna) απέκτησε ίσως τους περισσότερους haters που είχε ποτέ όταν εμφανίστηκε στο Olympia της Γαλλίας για μια συναυλία αποκλειστικά για τα μέλη του επίσημου fan club της και στα 45 λεπτά απλά σηκώθηκε κι έφυγε. Όσοι βρίσκοταν στο κοινό είχαν πληρώσει εισιτήρια που έφταναν μέχρι και 1000 ευρώ και πολλοί απ' αυτούς είχαν κοιμηθεί την προηγούμενη μέρα έξω από το χώρο.

Το αποτέλεσμα της συναυλίας -φιάσκο όπως την χαρακτήρισαν πολλοί ήταν να τη γιουχάρουν άσχημα, να φωνάζουν όλοι «Τα λεφτά μας πίσω» αποκαλώντας της π******α και δεν έφευγαν από το χώρο αν δεν τους δώσουν οι διοργανωτές μία εξήγηση. Η περιβόητη απολογία ήρθε σήμερα από την εκπρόσωπο της Λιζ Ρόσενμπεργκ (Liz Rosenberg) αλλά το πιο πιθανό είναι ότι θα εξοργίσει περισσότερο όσους ήταν στο κοινό παρά θα τους δικαιώσει.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, η Μαντόνα δεν είχε συμφωνήσει να παίξει περισσότερο αφού το σόου δεν είναι στα πλαίσια της MDNA tour, οι τιμές των εισιτηρίων ήταν λογικές(!) κι έχει κάνει πάρα πολλές συναυλίες στον συγκεκριμένο χώρο στο παρελθόν οι οποίες δεν είχαν περισσότερη διάρκεια από 45 λεπτά. Επίσης πρόσθεσε προφανώς με μία δόση κυνισμού πως «έκανε ένα φανταστικό σόου που το είδαν εκατομύρια άτομα σ όλο τον κόσμο μέσω του live streaming». Ιt's Madonna bitch με λίγα λόγια.

Κ.Π