"Μην αγοράσετε το άλμπουμ, αυτός ο άντρας δέρνει γυναίκες"

17.09.2012
Κάποιοι δεν έχουν ξεχάσει το τσαλαπατημένο και πρησμένο πρόσωπο της Ριάνα πριν τρία χρόνια και φρόντισαν να μην το ξεπεράσει ούτε ο 23χρονος σταρ...

Όποιος βρέθηκε στο τμήμα των καινούριων κυκλοφοριών των δισκάδικων HMV στην Αγγλία, θα παρατήρησε ένα όχι και τόσο κολακευτικό αυτοκόλλητο στο τελευταίο άλμπουμ του Κρις Μπράουν (Chris Brown), ο οποίος έγινε και πάλι στόχος ύστερα από τα σενάρια για το καινούριο του τατουάζ που το σύνέδεσαν με τη Ριάνα (Rihanna).

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές για το περιβόητο περιστατικό του ξυλοδαρμού της 24χρονης τραογυδίστριας από τον rnb περφόρμερ το 2009, όταν οι δυο τους ήταν ζευγάρι και οι τελευταίες δηλώσεις της πρώην του περί αλλά και η αντίδραση της στα MTV VMAS, κάθε άλλο παρά εχθρικές δεν είναι.

Για το σαμποτάζ του δίσκου τώρα, πάλι συνδέεται μ' αυτό το περιστατικό. Μμέχρι τώρα έχεις συνηθίσει να βλέπεις εκείνα που γράφουν πως το περιεχόμενο μπορεί να περιέχει βρισιές ή μία από τις μεγάλες επιτυχίες το καλλιτέχνη αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση στο εξώφυλλο έγραφε "Μην αγοράσετε αυτό το άλμπουμ , αυτός ο άντρας δέρνει γυναίκες".

Υπεύθυνοι για τ’ αυτοκόλλητα στα αντίτυπα είναι μια οργάνωση φοιτητριών του πανεπιστήμιου του Cambridge που είναι εναντίον της οικιακής βίας των γυναικών και η εν λόγω ενέργεια αποτελεί μία μορφή καμπάνιας για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο. Απ’ ότι φαίνεται, για τον Μπράουν δεν ισχύει το «περασμένα ξεχασμένα».

Κ.Π