Οι C:Real στο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων

18.09.2012
Το Σάββατο πραγματοποιείται ένα μουσικό φεστιβάλ που θα μας ταξιδέψει σε υπέροχα μελωδικά μονοπάτια...

To Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων, ένα φεστιβάλ με καλλιτέχνες που έχουν να μας πούνε κάτι ιδιαίτερο, κάτι ξεχωριστό από τα συνηθισμένα.

Τι θα ακούσουμε:

C: Real
Το αγαπημένο συγκρότημα με τον ιδιαίτερο και μοναδικό ήχο, τις πολλές μεγάλες επιτυχίες και τα δυνατά live θα είναι εκεί για να σας παρασύρει στους γνώριμους και αγαπημένους ρυθμούς του.
Οι C: Real θα ερμηνεύσουν όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες όπως: Visions of You, With or Without You, Θα σε θυμάμαι, Τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ, Θα περιμένω, Αν είσαι εσύ, Το άλλο μου μισό, Κάθε μου σκέψη, Επικίνδυνα σε θέλω κλπ και θα σας οδηγήσουν σε αγαπημένους μελωδικούς δρόμους...

Οι Άσσοι του Loui Salvator
Μια εντυπωσιακή εξαμελής μπάντα που διασκευάζει ρεμπέτικα και ορισμένα ‘’ελαφρά’’ (Γούναρης, Αττίκ κλπ) σε lounge jazz, ‘30s swing και allegro. Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται στις συναυλίες είναι τύπου «αμερικάνικο club του 40» με εκκεντρικό ντύσιμο, όργανα εποχής μεσοπολέμου, πολύ κέφι και ζωηρούς ρυθμούς. Οι μελωδίες είναι λίγο πολύ γνωστές σε όλους και η απόδοση τους σε ρυθμό swing ακούγεται μοντέρνα και ιδιαίτερα διασκεδαστική.

Dimitris Kiklis jukebox dreams
Πίσω στην εποχή του ρομαντισμού και της αθωότητας. Ελάτε να φλερτάρουμε, να χορέψουμε και να ερωτευτούμε, με μελωδίες από swing και jazz ως blues, απ' τον Sinatra και τον Sting έως τον Μαραβέγια. Φορέστε το καλό σας χαμόγελο, τα χορευτικά σας παπούτσια και φύγαμε!!! Dimitris Kiklis is jazz-ing blues-ing and swing-ing!!

Joining on stage
The girls
Katerina Houpi
Emily Kikli

Performing live
The Rouge Noir Band

Το Έγχορδων
Σύνολο από 8 κιθάρες που θα μας ταξιδέψουν στις μελωδίες και τους ρυθμούς της κλασικής Ισπανικής μουσικής. Θα τους απολαύσουμε σε έργα του Isaac Albeniz (Asturias, Granada, Cadiz) και Ernesto Lecuona (Suite Andalucía, Córdova, Aragón)

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ, αποφάσισαν ότι βήμα σε αυτό το φεστιβάλ πρέπει να έχουνε και οι νέοι καλλιτέχνες κι έτσι επισκέφτηκαν σχολεία και έκαναν εκδήλωση ενδιαφέροντος προς όλους τους νεαρούς καλλιτέχνες που θα θέλανε να παρουσιάσουν τις μουσικές τους. Ως αποτέλεσμα, το ξεκίνημα της βραδιάς θα το κάνει ένα μαθητικό συγκρότημα, οι Black Force που θα κινηθούνε σε ρυθμούς Ροκ.

Τι θα δούμε:

Στο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων θα απολαύσουμε τον VIDEO JOKEY M a n o z. Ο μετρ αυτού του είδους θα μας ταξιδέψει με τις εικόνες του μέσα από μία γιγαντοοθονη και θα συντροφεύει τις μουσικές που θα ακούμε από τα συγκροτήματα του φεστιβάλ. Ο vj manoz, γνωστός από τη συνεργασία του με τον διεθνούς φήμης Jean Michel Jarre καθώς και άλλα σχήματα στο εξωτερικό όπως M-people, Daft Punk, μας υπόσχεται μια ποιοτική και μοναδική οπτικοαουστική βραδιά...

Διοργάνωση: Δήμος Κηφισιάς, Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού "Δ. Βικέλας
Υπεύθυνος Διοργάνωσης: Σταύρος Ζαπάντης
Επιτροπή Διοργάνωσης: Κική Αυγουστάτου, Κωνσταντίνα Καραμπατσόλη, Περικλής Πέτρου, Νάνση Σφαντού

Info:
Που: Πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου, Κηφισιά
Πότε: Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 19:00
Είσοδος: Ελεύθερη

*Χώρος Φεστιβάλ – Venue
Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται στο ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Κηφισιά. Το καταπράσινο αυτό πάρκο, διαθέτει όλες της υποδομές για την φιλοξενία των θεατών. Έχει εύκολη πρόσβαση από την οδό Τατοίου (μέσω της οδού Αδαμών), την εθνική οδό και την πλατεία της Νέας Κηφισιάς (μέσω της οδού Ιλισίων) και παρέχει άνετο παρκάρισμα. Ακόμα διαθέτει κατάστημα που μπορούμε να προμηθευτούμε -ή να κάτσουμε και να απολαύσουμε με ορατότητα στο φεστιβάλ- τον καφέ, το αναψυκτικό, το φαγητό, το γλυκό ή το ποτό μας.