Η ζωή της Γουάινχαουζ γίνεται θεατρική παράσταση

01.11.2012
Μία δανέζικη θεατρική ομάδα που ήτν μεγάλοι θαυμαστές της 27χρονης τραγουδίστριας θ ανεβάζουν παράσταση βασισμένη στην επαγγελματική και προσωπική ζωή της.

Από τότε που έφυγε από τη ζωή ιδρύθηκε το Amy Winehouse Foundation και από τον μπαμπά της και ξεκίνησαν οι συζητήσεις για να μεταφέρουν στις κινηματογραφικές αίθουσες τη ζωή της με τη Λέιντι Γκαγκα (Lady Gaga) να έχει βάλει τα όνομα της στις υποψήφιες πρωταγωνίστριες.

Η Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) ήταν 27 χρονών όταν η καρδιά της σταμάτησε κι επηρέασε πιο πολύ κόσμο απ' ότι νόμιζε όταν γύριζε τις σκηνές και τα στούντιο εθισμένη στο αλκοόλ και σε διάφορες ουσίες και δεν είχε συνειδητοποιήσει τη δύναμη της ακόμα κι αν τα άλμπουμ της έφευγαν από τα δισκοπωλεία με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.

Κάποιοι απ' αυτούς που γοτεύτηκαν από την αδύνατη , pin up περσόνα με τα μαλλιά σφηκοφωλιά και την απίστευτη φωνή είναι οι Det Roede Rum. Η θεατρική ομάδα από τη Δανία θ ανεβάσει στο θέατρο το έργο Amy που θα είναι βασισμένο στην καριέρα της Αγγλίδας τραγουδίστριας όπως επίσης και την ταραγμένη ζωή της με τις προβληματικές σχέσεις της και την εξάρτηση της στα ναρκωτικά και το ποτό.

Για το κείμενο έχουν πάρει στοιχεία από βίντεο συναυλιών της, δημοσιεύσεις σε εφημερίδες και τηλεοπτικές εμφανίσεις της Έιμι και η παράσταση που θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιανουαρίου στην Κοπεγχάγη. Κ.Π