Η Φλόρενς στη σκηνή με τους Rolling Stones!

28.11.2012
Η 25χρονη frontwoman των Florence and the Machine μαζί με τον Έρικ Κλάπτον θα καλεσμένοι της μπάντας στο δεύτερο σόου τους στο Λονδίνο.

Οι φετινές συναυλίες των Rolling Stones με τους διαφορετικούς καλεσμένους κάθε φορά μας δίνουν πολλούς λόγους για να ζηλεύουμε που δε μπορούμε να είμαστε στο κοινό όπως έγινε με την πρώτη συναυλία του στο Λονδίνο και την Μέρι Τζέι Μπλάιτζ (Mary J.Blige) η οποία έκανε φωνητικά σε κάποια κομμάτια και τον Τζεφ Μπεκ (Jeff Beck).

Σύμφωνα με την Mirror,στη δεύτερη τους εμφάνιση στο 02 Arena στις 29 Νοεμβρίου θα έχουν την Φλόρενς Γουέλς (Florence Welch) των Florence and the Machine στα μικρόφωνα και τον Έρικ Κλάπτον (Eric Clapton) στην κιθάρα και όπως καταλαβαίνεις θα τους αναζητάμε στο youtube την επομένη για να είμαστε εκεί νοητά.

«Η Μπλάιτζ τραγούδησε στο πρώτο σόου και άφησε άφωνο το κοινό. Αλλά η Φλόρενς είναι σίγουρο ότι θ ανεβάσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Επίσης η συμμετοχή του Έρικ θα είναι ιστορική.» ανέφερε μία ανώνυμη πηγή στην εφημερίδα. Τα παλαιότερα μέλη των Stones, Μπιλ Γουάιμαν (Bill Wyman) και ο Μικ Τέιλορ (Mick Taylor) ήταν επίσης στην συναυλία της Κυριακής και ακούγεται πως θα συμμετέχουν και σ’ άλλες εμφανίσεις.

Κ.Π