Αγνώριστος κι αποστεωμένος ο Τζάρεντ Λίτο!

29.11.2012
Ο 40χρονος τραγουδιστής είνα τουλάχιστον τρομαχτικός στην φωτογραφία που διέρρευσε και τον δείχνει να έχει χάσει πάρα πολύ βάρος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζάρεντ Λίτο (Jared Leto) έχει αλλάξει πολύ έντονα την εικόνα του για έναν κινηματογραφικό ρόλο αλλά για την καινούρια του ταινία έχει γίνει αγνώριστος. Επέστρεψε στις οθόνες μετά το Mr. Nobody το 2009 κι ενώ για εκείνο το ρόλο είχε πάρει κιλά στη νέα ταινία του μπήκε την αντίστροφή διαδικασία

Ο 40χρονος frontman των 30 Seconds to Mars και ηθοποιός, πρωταγωνιστεί στην ταινία Dallas Buyers Club παίζοντας το ρόλο μιας τρανσέξουαλ και για τις ανάγκες του συγκεκριμένου χαρακτήρα έχασε πάρα πολύ βάρος σε σημείο να μοιάζει αποστεωμένος, έκανε αποτρίχωση σ όλο του το σώμα και ξύρισε τα φρύδια του.

Ο Τέρι Ρίτσαρντσον (Terry Richardson) φωτογράφησε το προφιλ του και το αποτέλεσμα είναι τρομαχτικό αφού τον έχουμε συνηθίσει με τα six packs κι όπως είπε ο ίδιος πείνασε κυριολεκτικά για έναν ολόκληρο μήνα. «Το σώμα σου περνάει περίεργα στάδια. Μερικές φορές είναι δύσκολο να κρατηθείς μόνο με νερό. Αλλά για μένα δεν είναι τόσο η ποσότητα των κιλών που θα χάσω όσο η καλή παρουσίαση του χαρακτήρα.» ανέφερε ο Λίτο στο Vulture.

Κ.Π