Η Αντέλ υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα!

14.12.2012
Η 25χρονη Αγγλίδα δεν έχει αφήσει κανένα βραβείο που να μην έχει τ όνομα της και μετά τα Όσκαρ, σειρά έχουν οι Χρυσές Σφαίρες.

Ακόμα κι αν τελειώσει ο κόσμος σε λίγες μέρες, έχει πετύχει τόσα πολλά ρεκόρ όλη τη χρονιά που θα είναι πολύ μικρό το κακό για εκείνη. Η Αντέλ(Adele) είναι μέσα στα φαβορί για την τελική ομάδα των υποψηφίων των Όσκαρ όπως λέγαμε εδώ και φυσικά οι Χρυσές Σφαίρες δεν υπήρχε περίπτωση να την αφήσουν απ έξω και την έχουν από τώρα στην πεντάδα τους για την κατηγορία Best Original Song κι ευτυχώς δεν έχει απέναντι τον Έλτον Τζον (Elton John).

Η 25χρονη τραγουδίστρια και μαμά πια, λύνει τα μάγια της κατάρας που έχει πέσει στα τραγούδια του Μποντ και προκαλεί πολλούς τζογαδόρους να ποντάρουν πάνω της χωρίς δεύτερες σκέψεις, κάτι που έχει να συμβεί αρκετά χρόνια με κομμάτι του 007.

Θυμήσου ότι έκανε τον σκληροπυρηνικό Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Craig) να κλάψει μόλις άκουσε το Skyfall, με το που ανέβηκε στο site της εκτοξέυτηκε ύστερα από λίγες ώρες στην κορυφή του Itunes και πέτυχε το ρεκόρ της καλλιτέχνιδας η οποία μέσα σε πολύ λίγο χρόνο είχε τόσα downloads.

Η χρυσή πεντάδα των Σφαιρών διαμορφώθηκε ως εξής:
'For You' - 'Act of Valor'

'Not Running Anymore' - 'Stand Up Guys'

'Safe and Sound' - 'The Hunger Games'

'Skyfall" - "Skyfall'

'Suddenly" - "Les Miserables'

Κ.Π