PETA:"Η Γκάγκα είναι εκτός τόπου και χρόνου και καθόλου καλά"

19.12.2012
Η 25χρονη πόπ ντίβα εκνεύρισε γι άλλη μια φορά την ακτιβιστική οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων, αγοράζοντας πανάκριβες γουνές χωρίς να το κρύωει από κανέναν.

Το 2010 είχε φορέσει το περίφημο φόρεμα από κρέατα στα MTV Music awards το οποίο τώρα έχει γίνει έκθεμα και άναψε το φυτίλι στις φιλοζωικές οργανώσεις με αρχηγό την PETA η οποία στράφηκε εναντίον της με επίσημες ανακοινώσεις. «Εσείς βλέπετε ένα πτώμα, εγώ ένα επαναστατικό έργο τέχνης. Σέβομαι τις απόψεις σας, οπότε σας παρακαλώ σεβαστείτε και τις δικές μου» ήταν η απάντηση της τότε.

Η Λέντι Γκάγκα (Lady Gaga) προκάλεσε γι’ άλλη μια φορά τη συγκεκριμένη οργάνωση ύστερα από την επίσκεψη της στη Μόσχα πριν λίγες μέρες όπου ψώνισε από το Helen Yarmak γούνες από τρίχωμα σαμουριού και αλεπούς αξίας 229.600 δολαρίων και δεν το έκρυψε από κανέναν.

Οι ακτιβιστές της PETA εξοργίστηκαν και δήλωσαν σημόσια πως η ποπ ντίβα όχι μόνο είναι εκτός τόπου και χρόνου αλλά πιθανόν δεν είναι καθόλου στα καλά της. Πρόσθεσαν πως την ώρα που η χώρα έχει επικεντρωθεί στην απόρριψη της βίας και βρίσκεται σε περίοδο ειρήνης και καλοσύνης, η Γκάγκα είναι απασχολημένη με το να ντύνεται με παλτά που έχουν φτιαχτεί από τουλάχιστον 20 γδαρμένα ζώα.

Φυσικά εκείνη ανέφερε πως δε δέχεται να σχολιάσει για το αν πρέπει να φοράει ψεύτικες η αληθινές γούνες και απλά απάντησε μέσω twitter «Θέλω να ξέρετε πως νοιάζομαι για τα συναισθήματα και τις απόψεις σας και πάντα θα στηρίζω τις φιλοσοφίες σας για τη ζωή. Όμως δεν στηρίζω βίαιες και παιδιάστικες καμπάνιες για κανένα λόγο.» και κάπως έτσι αυτός ο πόλεμος δε θα τελειώσει ποτέ.

Κ.Π