Διαλύθηκαν ύστερα από απειλές για τη ζωή τους!

06.02.2013
Γυναικείο ινδικό συγκρότημα αναγκάστηκε να διαλυθεί λόγω των κατηγοριών της ισλαμικής κοινότητας πως είναι αντίθετες με τους κανόνες της θρησκείας τους.

Δύσκολοι καιροί για γυναικεία μπάντα στην Ινδία. Το ροκ συγκρότημα Pragaash με μέλη τριες Ινδές έφηβες διαλύθηκε μετά από τις απειλές για τη ζωή τους από φανατικούς πιστούς και τις κατηγορίες του μούφτη της ισλαμικής κοινότητας πως παρεκκλίνουν από το σωστό δρόμο και οδεύουν προς την καταστροφή.

Είναι γνωστό, στο Ισλαμισμό είναι πολύ αυστηροί οι κανόνες για το γυναικείο φύλο και στην περίπτωση των συγκεκριμένων κοριτσιών δεν υπάρχει καμία επιείκεια και δεν έχουν σταματήσει τις επιθέσεις λέγοντας μέχρι και τους γονείς του πως πρέπει να τους κατευθύνουν καλύτερα στην ισλαμική εκπαίδευση.

Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί που είναι δηλώνουν υπέρ του γκρουπ και τις υποστηρίζουν στα social media λέγοντας πως δε θα πρέπει να είναι τόσο αυστηροί μαζί τους και ο υπουργός του Κασμίρ, Ομάρ Αμπτουλάχ (Omar Abdullah) έγραψε στο twitter «Εύχομαι αυτά τα ταλαντούχα νεαρά κορίτσια να μην επιτρέψουν σε μερικούς ηλίθιους να τις κάνουν να σωπάσουν». Κι εμείς το ίδιο.

Κ.Π