Η Κάιλι το γυρίζει στο... χιπ χοπ;

07.02.2013
Η 44χρονη περφόρμερ και ηθοποιός είναι πλέον μέλος της φαμίλαις του Τζέι Ζ (Jay Z) και δεν θα κάνει και τόσο μεγάλο μουσικό διάλειμμα τελικά.

Ένα μήνα πριν είχε δηλώσει ότι θ’ αποσυρθεί για ένα μεγάλο διάστημα από τη μουσική για να αφοσιωθεί στην υποκριτική και κατ' επέκταση «χώρισε» και με τον μάνατζερ της Τέρι Μπλέιμι (Terry Blamey) ύστερα από 25 χρόνια συνεργασίας. Όμως τελικά μπλόφαρε απ ότι φαίνεται ή άλλαξε γνώμη. Η Κάιλι Μινόγκ (Mylie Minogue) πόσταρε μία φωτογραφία της στο twitter με τη λεζάντα «Φιλιά από το καινούριο μου σπίτι rocnation” φορώντας ένα t shirt με το σήμα της Roc Nation.

Αργότερα βγήκε επίσημη ανακοίνωση στο site του Τζέι ζ (Jay Z), Life + Times πως η Κάιλι είναι πλέον μέλος της εταιρίας προκαλώντας έναν τεράστιο ενθουσιασμό στους φαν της.

«Η Roc Nation καλωσορίζει την Αυστραλή τραγουδίστρια, στιχουργό, ηθοποιό και σχεδιάστρια Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) στην οικογένεια. Σε μία καριέρα που μετράει 25 χρόνια, η Κάιλι έχει κυκλοφορήσει 11 άλμπουμ, δύο live cd, οχτώ live DVD, ένα διπλό άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και πολλά video packages.

Επίσης έχει βγάλει πάνω από 50 singles που έγιναν επιτυχίες παγκοσμίως όπως το βραβευμένο με Grammy Come in to my world κι έχει πουλήσει πάνω από 68 εκατομμύρια δίσκους σ όλο τον κόσμο. Είναι περιττό να πούμε ότι είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την Κάιλι στην εταιρία.»
αναφέρει το κείμενο του καινούριου της αφεντικού.

Πρόσφατα υπέγραψε και ο Τίμπαλαντ (Timbaland) στην ίδια δισκογραφική η οποία συνεργάζεται με τη Live Nation και έχει και μία ομάδα μανατζαρέων για να αναλαμβάνει καλλιτέχνες άλλων εταιριών και κάπως έτσι, οι δυο τους μπαίνουν στη φαμίλια των Ρίτα Όρα (Rita Ora),Τζέι Κόουλ (J.Cole), Ριάνα (Rihanna), Γουίλοου Σμιθ (Willow Smith), M.I.A, Σακίρα (Shakira), Αλέξςι Τζόρνταν (Alexis Jordan) και Μαρκ Ρόνσον (Mark Ronson).

Κ.Π