Ουπς! Πάλι χωρίς εσώρουχο η Μπρίτνει!

11.03.2013
Πέρασε πολύ ωραία μαζί με τις άλλες μαμάδες, αλλά... είχε ακόμη μια άτυχη στιγμή που έπιασαν οι παπαράτσι...

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney spears) έκανε το καλύτερο που μπορούσε όταν πήγε με τον γιο της να τον καμαρώσει που έπαιζε ποδόσφαιρο. Πέρασε πολύ ωραία μαζί με τις άλλες μαμάδες, αλλά... είχε ακόμη μια άτυχη στιγμή που έπιασαν οι παπαράτσι, όταν ο αέρας αποδείχτηκε πιο δυνατός από το βάρος της μπλούζας που φορούσε!

Ενώ πήγε με τη φόρμα της, αποφάσισε να τη βγάλει για να κάνει ηλιοθεραπεία. Αλλά όταν σηκώθηκε, ο αέρας σήκωσε και τη μπλούζα που φορούσε κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται αν τελικά φοράει ποτέ εσώρουχα ή όχι.

Βέβαια, γενικά δεν ήταν από τις καλύτερες μέρες της όσον αφορά το στυλ της, καθώς και η μπλούζα που φορούσε με τη φόρμα της ήταν ανάποδα με τις εσωτερικές ραφές να είναι απ εξω, τα μαλλιά της αχτένιστα σε ένα πρόχειρο κότσο και μία γενικότερη εμφάνιση που μαρτυρούσε ότι ...μόλις είχε σηκωθεί απ το κρεβάτι. Προφανώς με το ατιμελητο λουκ της είχε στόχο να μπλεχτεί με τις υπόλοιπες μαμάδες που έκαναν το πικνικ τους παρακολουθώντας τους μπόμπιρες που έπαιζαν ποδόσφαιρο, όμως κάθε φορά που σηκωνόταν να πάει είτε στο αυτοκίνητο είτε να τους αγοράσει νερά και σνακς συνοδευόταν από μεγαλόσωμους σωματοφύλακες.

Ε.Σ.