ΟΛΟΓΥΜΝΗ η Γκάγκα για καλλιτεχνικό πείραμα!

09.08.2013
H σταρ θέλησε να έρθει σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό της και να επαναπροσδιορίσει την ισορροπία της.

Η Lagy Gaga συμμετέχει σε ένα καλλιτεχνικό πείραμα με το όνομα “The Arist Is Present” ακολουθώντας τις οδηγίες της 66χρονης καλλιτέχνιδος, Μαρίνα Αμπράμοβιτς (Marina Abramovic). Η Αμπράμοβιτς υλοποιει σεμινάρια για την εσωτερική επίγνωση και διαλέξεις που στηρίζουν τη μέθοδο της και προσπαθεί να επιστρατεύσει καλλιτέχνες για το σκοπό της.

Η Γκάγκα είναι θερμή θαυμαστρια της σχολής και της καλλιτέχνιδος, και σηρίζει το ινστιτούτοπου βοηθά τη συνεργασία μεταξύ τέχνης, επισήμης, τεχνολογίας και πνευματισμού.

Ετσι η σταρ θέλησε να έρθει σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό της και να επαναπροσδιορίσει την ισορροπία της. Έτσι, επισκέφτηκε το Marina Abramovic Institute όπου εφαρμόζεται η Μέθοδος Αμπράμοβιτς. Πρόκειται για μία μέθοδο, που περιλαμβάνει ολόλευκα ρούχα, προσέγγιση της φύσης, χρήση κρυστάλλων και περιγράφεται ως «μία σειρά ασκήσεων που σχεδιάστηκαν για να ενδυναμώσουν την αντίληψη των ασκουμένων για τη σωματική και πνευματική τους εμπειρία αυτή τη στιγμή».

Κατά τη διάρκεια της άσκησής της η Lady Gaga φορά άλλες φορές λευκά ρούχα και άλλοτε τίποτα, καθώς περπατά γυμνή, κάνει ασκήσεις, σέρνεται στο πάτωμα, βγάζει κραυγές, ποζάρει με μία μάσκα σε μία λίμνη και ξαπλώνει σε ένα κρεβάτι γεμάτο με κρυστάλλους ασβέστη...

Δείτε το βίντεο.

Ε.Σ.