Καυτοί Άγγελοι γδύθηκαν στο Λούβρο (δες φωτό)

19.09.2013
Η ομορφιά τους είναι αιθέρια και οι αναλογίες τους αγγίζουν τόσο την τελειότητα, που θα μπορούσαν άνετα να αποτελέσουν έκθεμα στα πιο διάσημα μουσεία του κόσμου. Ο λόγος για τις Αλεξάνδρα Αμπρόσιο (Alessandra Ambrosio), Λίλι Αλντριζ (Lily Aldridge), Μπεχάτι Πρίνσλο (Behati Prinsloo), Αντριάνα Λίμα (Adriana Lima) και Κάρλι Κλος (Karlie Kloss) που εισέβαλλαν στο μουσείου του Λούβρου προκειμένου να φωτογραφηθούν για τη διαφημιστική Χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Victoria Secret. Τα διάσημα μοντέλα φόρεσαν τα καυτά τους εσώρουχα και τα αγγελικά …φτερά τους και πόζαραν στα μαρμάρινα πατώματα του ιστορικού μουσείου προσδίδοντάς του μία αλλιώτικη αύρα! Για την ιστορία αναφέρουμε πως το μουσείο του Λούβρου είναι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα μουσεία τέχνης στον κόσμο. Βρίσκεται στο κέντρο του Παρισιού, στις όχθες του Σηκουάνα και εκθέτει 35.000 έργα τέχνης - το 8% των αποκτημάτων του, που υπολογίζονται στα 445.000 κομμάτια. Οι μόνιμες συλλογές του μουσείου καταλαμβάνουν συνολικά έκταση 60.600 τετραγωνικών μέτρων. Οι ελληνικές συλλογές καλύπτουν 25 χώρους και ανάμεσά τους συναντούμε εκθέματα, όπως αυτό της Αφροδίτης της Μήλου και της Νίκης της Σαμοθράκης (η οποία αυτήν την περίοδο έχει αποσυρθεί προκειμένου να συντηρηθεί). Γ.Ο

Η ομορφιά τους είναι αιθέρια και οι αναλογίες τους αγγίζουν τόσο την τελειότητα, που θα μπορούσαν άνετα να αποτελέσουν έκθεμα στα πιο διάσημα μουσεία του κόσμου.

Ο λόγος για τις Αλεξάνδρα Αμπρόσιο (Alessandra Ambrosio), Λίλι Αλντριζ (Lily Aldridge), Μπεχάτι Πρίνσλο (Behati Prinsloo), Αντριάνα Λίμα (Adriana Lima) και Κάρλι Κλος (Karlie Kloss) που εισέβαλλαν στο μουσείου του Λούβρου προκειμένου να φωτογραφηθούν για τη διαφημιστική Χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Victoria Secret.

Τα διάσημα μοντέλα φόρεσαν τα καυτά τους εσώρουχα και τα αγγελικά …φτερά τους και πόζαραν στα μαρμάρινα πατώματα του ιστορικού μουσείου προσδίδοντάς του μία αλλιώτικη αύρα!

Για την ιστορία αναφέρουμε πως το μουσείο του Λούβρου είναι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα μουσεία τέχνης στον κόσμο. Βρίσκεται στο κέντρο του Παρισιού, στις όχθες του Σηκουάνα και εκθέτει 35.000 έργα τέχνης - το 8% των αποκτημάτων του, που υπολογίζονται στα 445.000 κομμάτια. Οι μόνιμες συλλογές του μουσείου καταλαμβάνουν συνολικά έκταση 60.600 τετραγωνικών μέτρων. Οι ελληνικές συλλογές καλύπτουν 25 χώρους και ανάμεσά τους συναντούμε εκθέματα, όπως αυτό της Αφροδίτης της Μήλου και της Νίκης της Σαμοθράκης (η οποία αυτήν την περίοδο έχει αποσυρθεί προκειμένου να συντηρηθεί).

Γ.Ο