Μάιλι, τι κάνεις εκεί με τη στολή του αστροναύτη;

30.10.2013
Η 20χρονη τραγουδίστρια έβαλε πολλά ρούχα. Εντάξει μετά τα έβγαλε.

Την ώρα που η ταινία «Gravity» με τους χαμένους στο διάστημα Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) και ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) μαζεύει διθυραμβικές κριτικές παντού, η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) αποφάσισε να βάλει επίσης τη στολή του αστροναύτη για να ξεχάσεις λίγο το στριπτίζ πάνω στις ιπτάμενες, σιδερένιες μπάλες.

Ο Future έδωσε μια πρώτη δόση από το καινούριο του βίντεο κλιπ για το κομμάτι Real and True στο οποίο συμμετέχει η 20χρονη τραγουδίστρια και σημείωσε πως έχουν κάνει και μια δεύτερη συνεργασία για το δικό της My Darlinπου βρίσκεται στο νέο της άλμπουμ «Bangerz». Ύστερα από τις backstage που είχαν κυκλοφορήσει, τώρα ήρθε η ώρα για το teaser του κλιπ που θα βγει στον αέρα στις 10 Νοεμβρίου κι έχει σκηνοθέτη τον δαιμόνιο φωτογράφο (Ρανκίν) Rankin.

Σε περίπτωση που ανησύχησες, η Σαίρους δε μένει για πολύ ώρα με ρούχα αφού από ένα σημείο και μετά την καλύπτει μόνο μία μεταλλική χρυσόσκονη και ο ράπερ είναι με μαύρα γυαλιά ηλίου και μαύρη,δερμάτινη στολή. Τhe truth is out there…

Δείτε το βίντεο:

Κ.Π