Η Αντέλ το έριξε στο χιπ χοπ;

01.11.2013
Τελικά δεν υπάρχει θεατρικό είδος που να μην κατέχει η 25χρονη τραγουδίστρια.

Την Αντέλ (Αdele) μπορούμε να τη φανταστούμε να τραγουδάει πολλά είδη μουσικής αλλά επειδή πάντα μας εκπλήσσει, αποκαλύφθηκε πως κατέχει και το άθλημα του ραπ. Ο συμπατριώτης της Τάινι Τέμπα (Tinie Tempah) δήλωσε στη συνέντευξη του στην εφημερίδα Mirror πως η 25χρονη τραγουδίστρια ήταν μαζί τους στο στούντιο μία από τις μέρες των ηχογραφήσεων του καινούριου άλμπουμ «Earthquake» και δε δυσκολεύτηκε καθόλου με τις ρίμες.

«Κανείς δεν το ξέρει αυτό. Ηχογράφησε ένα ραπ κομμάτι και μας είπε (αστειευόμενη) πως αν το παίζαμε σε οποιονδήποτε θα μας έκανε μήνυση. Οπότε αν της μιλήσετε να τη ρωτήσετε γι’ αυτό.» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 24χρονος ράπερ.

Όσον αφορά το άλμπουμ, στην παραγωγή κρύβεται και πάλι ο Φαρέλ Γουίλιαμς (Pharell Williams) όπως σε αρκετά καινούρια το τελευταίο διάστημα και ο Τέμπα τον θαυμάζει απεριόριστα για τις ιδέες του και τον τρόπο δουλειάς «Είναι σπουδαίος και απίθανος σαν άνθρωπος. Μ’ έχει εμπνεύσει πολύ και είναι πολύ μπροστά μουσικά.Το να είσαι μαζί του στο στούντιο είναι απίστευτη εμπειρία.» πρόσθεσε.

Κ.Π